Fatale misrekening

Prijs € 18,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Rob Groenhof

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Roosje Roelofsen komt er twintig jaar na de dood van haar moeder achter dat haar ware naam Roosje Lapré is. Zelf kan ze zich daar niets meer van herinneren, ze was toen pas vier jaar oud.  Van haar tante verneemt ze wáárom haar moeder zich van het leven beroofde. De toenmalige partner van moeder, ene Theo Hofland, heeft haar genadeloos afgeserveerd toen ze zwanger van hem bleek. Roosjes moeder bleef hoop houden dat Hofland tot inkeer zou komen, maar toen ze te horen kreeg dat hij met de dochter van zijn werkgever ging trouwen, stortte haar wereldje in.Roosje ervaart hierdoor een ondraaglijke haat jegens de man; haar vader (!), die haar moeder tot deze daad dreef. Ze beraadt een vergelding en verhuist hiervoor naar Veenendaal, waar Theo Hofland met zijn gezin woont. Eenmaal daar speelt ze een spel, waarbij leugens niet te vermijden zijn. Ze ontmoet daarbij haar halfbroer en infiltreert zich via hem zo het gezin van Hofland binnen. Op deze manier vergroot zij haar kans om haar vader, de moordenaar van haar moeder, te straffen. In deze strijdlust sleurt zij onbewust meer mensen met zich mee. En waar zij geen rekening mee houdt is dat elke misrekening fataal kan zijn. Het grootste deel van zijn arbeidsverleden was Rob Groenhof (1943 - Mumbai) als docent Engels werkzaam in het voortgezet onderwijs. Nadat hij en zijn vrouw zich ruim twintig jaar geleden in Veenendaal vestigden, begon hij met het vervullen van een lang gekoesterde wens: schrijven! Niet zonder succes, want deze thriller is inmiddels zijn negende boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Groenhof
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789078459668
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Roosje Roelofsen komt er twintig jaar na de dood van haar moeder achter dat haar ware naam Roosje Lapré is. Zelf kan ze zich daar niets meer van herinneren, ze was toen pas vier jaar oud.  Van haar tante verneemt ze wáárom haar moeder zich van het leven beroofde. De toenmalige partner van moeder, ene Theo Hofland, heeft haar genadeloos afgeserveerd toen ze zwanger van hem bleek. Roosjes moeder bleef hoop houden dat Hofland tot inkeer zou komen, maar toen ze te horen kreeg dat hij met de dochter van zijn werkgever ging trouwen, stortte haar wereldje in.
Roosje ervaart hierdoor een ondraaglijke haat jegens de man; haar vader (!), die haar moeder tot deze daad dreef. 
Ze beraadt een vergelding en verhuist hiervoor naar Veenendaal, waar Theo Hofland met zijn gezin woont. 
Eenmaal daar speelt ze een spel, waarbij leugens niet te vermijden zijn. Ze ontmoet daarbij haar halfbroer en infiltreert zich via hem zo het gezin van Hofland binnen. Op deze manier vergroot zij haar kans om haar vader, de moordenaar van haar moeder, te straffen. In deze strijdlust sleurt zij onbewust meer mensen met zich mee. En waar zij geen rekening mee houdt is dat elke misrekening fataal kan zijn. 


Het grootste deel van zijn arbeidsverleden was Rob Groenhof (1943 - Mumbai) als docent Engels werkzaam in het voortgezet onderwijs. Nadat hij en zijn vrouw zich ruim twintig jaar geleden in Veenendaal vestigden, begon hij met het vervullen van een lang gekoesterde wens: schrijven! Niet zonder succes, want deze thriller is inmiddels zijn negende boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Groenhof
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789078459668
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99