Falk VVV wandelkaart 14. bollenstreek met Amsterdamse waterleiding Duinen

met Amsterdamse Waterleidingduinen

Prijs € 9,99

Uitverkocht

April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wandel door de Bollenstreek en ontdek de mooie historische natuur van deze regio. Geniet van de 23 wandelingen die voor je zijn uitgezet. Zo leer je deze regio goed kennen!Wandelen is dé vrijetijdsbesteding van recreatief Nederland. Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks de mooiste bossen, vennen, heide en nationale parken in Nederland. Deze groot formaat harmonica gevouwen wandelkaart laat je genieten van de mooiste wandelingen in de Brabantse Kempen met het wandelknooppuntennetwerk. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Zo vind je altijd de weg!Met Falk VVV wandelkaart van ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen en wat nog niet meer zal zijn! Wandelknooppuntennetwerk inclusief afstandenStraatnamen in het buitengebied zijn aangegeven12 Ommetjes3 Dagwandelingen door de Bollenstreek8 Wandelingen in de Amsterdamse WaterleidingduinenAlle VVV vestigingen3 x VVV tipsUitgebreid met toeristische en recreatieve voorzieningenInformatie over de natuurgebiedenMet plaatsnamenregisterPlaatsnamenregister*:HeemstedeHaarlemBloemendaalZandvoortKatwijkLeiderdorpPijnacker-NootdorpDen HaagZuidplasGoudaLansingerlandRijswijkDelftMidden-DelflandWestlandWaddinxveenAlphen aan den RijnNieuwkoopHaarlemmermeerAalsmeerNoordwijkerhoutNoordwijkLisseHillegomKaag en BraassemOegstgeestTeylingenZoetermeerZoeterwoudeLeidschendam-VoorburgLeidenWassenaarVoorschotenBodegraven-Reeuwijk

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028729964
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wandel door de Bollenstreek en ontdek de mooie historische natuur van deze regio. Geniet van de 23 wandelingen die voor je zijn uitgezet. Zo leer je deze regio goed kennen!

Wandelen is dé vrijetijdsbesteding van recreatief Nederland. Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks de mooiste bossen, vennen, heide en nationale parken in Nederland. Deze groot formaat harmonica gevouwen wandelkaart laat je genieten van de mooiste wandelingen in de Brabantse Kempen met het wandelknooppuntennetwerk. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Zo vind je altijd de weg!

Met Falk VVV wandelkaart van ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen en wat nog niet meer zal zijn!

Wandelknooppuntennetwerk inclusief afstanden
Straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven
12 Ommetjes
3 Dagwandelingen door de Bollenstreek
8 Wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen
Alle VVV vestigingen
3 x VVV tips
Uitgebreid met toeristische en recreatieve voorzieningen
Informatie over de natuurgebieden
Met plaatsnamenregister
Plaatsnamenregister*:

Heemstede
Haarlem
Bloemendaal
Zandvoort
Katwijk
Leiderdorp
Pijnacker-Nootdorp
Den Haag
Zuidplas
Gouda
Lansingerland
Rijswijk
Delft
Midden-Delfland
Westland
Waddinxveen
Alphen aan den Rijn
Nieuwkoop
Haarlemmermeer
Aalsmeer
Noordwijkerhout
Noordwijk
Lisse
Hillegom
Kaag en Braassem
Oegstgeest
Teylingen
Zoetermeer
Zoeterwoude
Leidschendam-Voorburg
Leiden
Wassenaar
Voorschoten
Bodegraven-Reeuwijk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028729964
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99