Factor-E SAW orientatie op jezelf en de wereld ruimte niv. 4 Training werkboek

Prijs € 15,25

Uitverkocht

Theo-Henk Streng, Roc Mondriaan

Loose-leaf | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oriëntatie op jezelf en de wereld, ruimteIn deze training leer je meer over het belang van algemene kennis, met name over aardrijkskunde. Daarnaast oefen je eigen vaardigheden aan de hand van enkele vragen. Gedurende de training leer je lessen en materialen ontwerpen. Die zullen je helpen bij het ontwikkelen van een educatief product.Toetsbaar product: educatief product.Deze training kan worden gebruikt voor de opleiding onderwijsassistent.Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Theo-Henk Streng, Roc Mondriaan
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207750
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Oriëntatie op jezelf en de wereld, ruimte

In deze training leer je meer over het belang van algemene kennis, met name over aardrijkskunde. Daarnaast oefen je eigen vaardigheden aan de hand van enkele vragen. Gedurende de training leer je lessen en materialen ontwerpen. Die zullen je helpen bij het ontwikkelen van een educatief product.

Toetsbaar product: educatief product.



Deze training kan worden gebruikt voor de opleiding onderwijsassistent.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Theo-Henk Streng, Roc Mondriaan
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207750
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99