Factor-E SAW niv. 3 en 4 cursus werkboek

Prijs € 15,75

Uitverkocht

Wout de Vries

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze cursus gaat over kinderen die in een nieuwe en voor hen in eerste instantie onveilige situatie terechtkomen. Om het gewenningsproces voor het kind zo goed mogelijk te laten verlopen, leren de studenten in deze cursus wat het belang is van een wenprocedure en wat ervoor nodig is om er één op te stellen. Om een zo duidelijk mogelijke structuur te bieden voor zowel de kinderen als de ouders zijn er in de kinderopvang veel protocollen opgesteld als richtlijn voor het handelen van de pedagogisch medewerkers. In deze cursus oriënteren de studenten zich op het pedagogisch beleidsplan om van daaruit opvoedkundige protocollen te beschrijven.Toetsbare producten: wenprocedure, verslag over drie opvoedkundige protocollen.Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleidingen: - pedagogisch medewerker 3 kinderopvang- gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.Factor-E voor SAWFactor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.CursusIn een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wout de Vries
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037206678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Beschrijving

Deze cursus gaat over kinderen die in een nieuwe en voor hen in eerste instantie onveilige situatie terechtkomen. Om het gewenningsproces voor het kind zo goed mogelijk te laten verlopen, leren de studenten in deze cursus wat het belang is van een wenprocedure en wat ervoor nodig is om er één op te stellen. Om een zo duidelijk mogelijke structuur te bieden voor zowel de kinderen als de ouders zijn er in de kinderopvang veel protocollen opgesteld als richtlijn voor het handelen van de pedagogisch medewerkers. In deze cursus oriënteren de studenten zich op het pedagogisch beleidsplan om van daaruit opvoedkundige protocollen te beschrijven.

Toetsbare producten: wenprocedure, verslag over drie opvoedkundige protocollen.

Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleidingen:
- pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
- gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Cursus
In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wout de Vries
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037206678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99