Extreem klantgericht

= Maatschappelijke impact + Commerciële slagkracht + Waardevolle klantrelaties

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Danielle de Jonge

Paperback | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht vanaf het allerprilste contact. En zoeken naar bedrijven die maatschappelijke impact creëren, in samenspel met de klant - want die heeft tegenwoordig een sterke stem in het verkoopproces. Bijvoorbeeld door ideeën uit te wisselen over milieuvraagstukken, oplossingen te bedenken voor arbeidsmarktproblematiek en bewustwording te creëren op consumptiegedrag.Kies voor een eigentijdse aanpak van klantgerichtheid, acquisitie en relatiebeheer. Doing good voor klant en maatschappij: dáár ligt je onderscheidende kracht. In dit boek ontdek je hoe je een extreem klantgerichte aanpak ontwikkelt en je commerciële vaardigheden en technieken aanscherpt. Mét oog voor de zakelijke doelen van jouw bedrijf. Daniëlle de Jonge geeft je volop praktische tips om meteen toe te passen en komt met aansprekende voorbeelden ter inspiratie. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!-Een praktisch boek dat je helpt om van belevenis naar betekenis te bewegen.-Door klanten de ultieme 'wauw-ervaring' te geven en hen onderdeel te laten zijn van oplossingen die de wereld mooier maken.-De nieuwe standaard voor succesvol zakendoen. Niks doen is geen optie!Trefwoorden: Klantgerichtheid commercie klanten persoonlijke aandacht maatschappelijke impact verkoop consumptie Danielle de Jonge handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle de Jonge
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht vanaf het allerprilste contact. En zoeken naar bedrijven die maatschappelijke impact creëren, in samenspel met de klant - want die heeft tegenwoordig een sterke stem in het verkoopproces. Bijvoorbeeld door ideeën uit te wisselen over milieuvraagstukken, oplossingen te bedenken voor arbeidsmarktproblematiek en bewustwording te creëren op consumptiegedrag.



Kies voor een eigentijdse aanpak van klantgerichtheid, acquisitie en relatiebeheer. Doing good voor klant en maatschappij: dáár ligt je onderscheidende kracht. In dit boek ontdek je hoe je een extreem klantgerichte aanpak ontwikkelt en je commerciële vaardigheden en technieken aanscherpt. Mét oog voor de zakelijke doelen van jouw bedrijf. Daniëlle de Jonge geeft je volop praktische tips om meteen toe te passen en komt met aansprekende voorbeelden ter inspiratie. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!



-Een praktisch boek dat je helpt om van belevenis naar betekenis te bewegen.



-Door klanten de ultieme 'wauw-ervaring' te geven en hen onderdeel te laten zijn van oplossingen die de wereld mooier maken.



-De nieuwe standaard voor succesvol zakendoen. Niks doen is geen optie!



Trefwoorden: Klantgerichtheid commercie klanten persoonlijke aandacht maatschappelijke impact verkoop consumptie Danielle de Jonge handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle de Jonge
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99