Experttips voor Wervend Spreken

Verhoog je omzet met de PIT-methode voor echte verbinding met je publiek

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Winston Scholsberg

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens om dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek. Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel voor een goed resultaat. Dit boek helpt je hierbij.In dit boek krijg je 50 praktische tips waarmee je jouw sprekersvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Voer de tips uit en je merkt het verschil in de manier waarop jij invloed hebt op je luisteraars.De PIT-methode geeft je enorm veel houvast bij het bereiken van je doel als wervend spreker. Aan de hand van deze methode geeft Winston je handreikingen die jou helpen in elk gesprek dat jij hierna als ondernemer voert. Het zijn tips die het verschil maken tussen falen en slagen.Verwacht in dit boek geen stoffige theorieën over spreektechnieken. Wel krijg je korte en praktische tips in relatie tot wervend spreken die je vandaag al kunt toepassen. Inclusief download van het boek De WES Methode!"Het gaat niet alleen om je verhaal maar over hoe je het verhaal in de wereld brengt. Wanneer je de tips in dit boek dagelijks toepast, zal je net als Winston je verhaal vanuit authenticiteit vertellen en een wervende spreker worden."Roy Martina, holistisch arts, business coach, internationaal spreker en bestseller auteurBiografie auteur:Winston Scholsberg is een professionele verhalenverteller en public speaking architect, die ondernemers helpt om hun verhaal met zelfvertrouwen en resultaat te vertellen. Met meer dan 9000 voorstellingen en cliënten in de top van het bedrijfsleven heeft hij een methode ontwikkeld die in elke situatie werkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Winston Scholsberg
Uitgever
ExpertBoek
ISBN
9789492926098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens om dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek. Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel voor een goed resultaat. Dit boek helpt je hierbij.

In dit boek krijg je 50 praktische tips waarmee je jouw sprekersvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Voer de tips uit en je merkt het verschil in de manier waarop jij invloed hebt op je luisteraars.

De PIT-methode geeft je enorm veel houvast bij het bereiken van je doel als wervend spreker. Aan de hand van deze methode geeft Winston je handreikingen die jou helpen in elk gesprek dat jij hierna als ondernemer voert. Het zijn tips die het verschil maken tussen falen en slagen.

Verwacht in dit boek geen stoffige theorieën over spreektechnieken. Wel krijg je korte en praktische tips in relatie tot wervend spreken die je vandaag al kunt toepassen.

Inclusief download van het boek De WES Methode!

"Het gaat niet alleen om je verhaal maar over hoe je het verhaal in de wereld brengt. Wanneer je de tips in dit boek dagelijks toepast, zal je net als Winston je verhaal vanuit authenticiteit vertellen en een wervende spreker worden."
Roy Martina, holistisch arts, business coach, internationaal spreker en bestseller auteur


Biografie auteur:
Winston Scholsberg is een professionele verhalenverteller en public speaking architect, die ondernemers helpt om hun verhaal met zelfvertrouwen en resultaat te vertellen. Met meer dan 9000 voorstellingen en cliënten in de top van het bedrijfsleven heeft hij een methode ontwikkeld die in elke situatie werkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Winston Scholsberg
Uitgever
ExpertBoek
ISBN
9789492926098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99