Experttips voor succesvolle productlanceringen

creëer meer omzet met de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Welmoet Babeliowsky

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als ondernemer hebben we er allemaal mee te maken: je wilt je diensten verkopen. Een workshop, een online training, een groepsprogramma, training, event, lezing of andere dienst. Maar hoe pak je dat nou zo aan dat veel mensen er gebruik van maken? Het antwoord krijg je in dit boek: door ze succesvol te lanceren.Als je diensten wilt verkopen, wil je meteen aan de slag. Dan wil je geen eindeloze theorieën lezen over hoe je moet verkopen. Vandaar dit boek. Je leert de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten. Deze formule bestaat uit zeven stappen. Daarnaast krijg je vijftig praktische tips over de lanceringsformule die je meteen kunt toepassen voor jouw lancering. Als je iets groots in de wereld wilt zetten, moet je groots lanceren. De tips uit dit boek gaan je daarbij helpen.OVER DE AUTEURWelmoet Babeliowsky is eigenaar van twee bedrijven (Autorespond en Succesvolle Productlancering). Als businesscoach geeft ze ondernemers advies op het gebied van emailmarketing en productlanceringen. Ze biedt programma's aan ondernemers die hun nieuwe product succesvol op de markt willen zetten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Welmoet Babeliowsky
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383310
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als ondernemer hebben we er allemaal mee te maken: je wilt je diensten verkopen. Een workshop, een online training, een groepsprogramma, training, event, lezing of andere dienst. Maar hoe pak je dat nou zo aan dat veel mensen er gebruik van maken? Het antwoord krijg je in dit boek: door ze succesvol te lanceren.

Als je diensten wilt verkopen, wil je meteen aan de slag. Dan wil je geen eindeloze theorieën lezen over hoe je moet verkopen. Vandaar dit boek.

Je leert de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten. Deze formule bestaat uit zeven stappen. Daarnaast krijg je vijftig praktische tips over de lanceringsformule die je meteen kunt toepassen voor jouw lancering.

Als je iets groots in de wereld wilt zetten, moet je groots lanceren. De tips uit dit boek gaan je daarbij helpen.

OVER DE AUTEUR
Welmoet Babeliowsky is eigenaar van twee bedrijven (Autorespond en Succesvolle Productlancering). Als businesscoach geeft ze ondernemers advies op het gebied van emailmarketing en productlanceringen. Ze biedt programma's aan ondernemers die hun nieuwe product succesvol op de markt willen zetten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Welmoet Babeliowsky
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383310
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99