Experttips voor het realiseren van je ondernemersdoelen

Bereik makkelijker je doelen met de KRACHT-methode

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Arturo Massaro

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hebt al vele doelen bereikt en successen gekend. Je klanten zijn tevreden over je diensten of producten. Toch voel je dat je nog iets te doen hebt. Het is nog niet af. Wat wil je nog graag bereiken? Misschien is het die hele grote droom, dat ene doel realiseren waar je maar niet aan toekomt.In dit boek krijg je 50 praktische tips die jou helpen om makkelijker je doelen te stellen én te realiseren. Dit ga je aan de hand van de tips ook nog eens met minder inspanning en meer plezier doen. Zodat je de tot nu toe verborgen krachten in jezelf gaat aanboren, waardoor jij die grote wensen kunt waarmaken.Met de KRACHT-methode die Arturo heeft ontwikkeld, kies jij makkelijker uit de vele ideeën die je hebt. Het helpt op die momenten dat je het allemaal even niet weet. Daarnaast maakt de methode je duidelijk waar je nu staat en wat er al goed gaat. Je actieplannen zijn concreet en je gaat uitdagende stappen zetten die er echt toe doen voor jou en je bedrijf.Met extra KRACHT-methode werkboek!OVER DE AUTEUR:Arturo Massaro helpt mensen hun dromen te realiseren. Hij geeft internationaal trainingen in leiderschap, teambuilding en communicatie. Daarnaast heeft hij de Dreamschool opgericht. In 2017 heeft hij de publieksprijs Freelancer of the Year gewonnen."Dit boek is de missing link voor ondernemers, het gaat namelijk over de 'Inner Game'. Indien je klaar bent om te vliegen, is dit jouw boek."Roy Martina, Arts-Succes Coach, auteur van de wereldbestseller Emotioneel Evenwicht!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arturo Massaro
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383839
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Je hebt al vele doelen bereikt en successen gekend. Je klanten zijn tevreden over je diensten of producten. Toch voel je dat je nog iets te doen hebt. Het is nog niet af. Wat wil je nog graag bereiken? Misschien is het die hele grote droom, dat ene doel realiseren waar je maar niet aan toekomt.

In dit boek krijg je 50 praktische tips die jou helpen om makkelijker je doelen te stellen én te realiseren. Dit ga je aan de hand van de tips ook nog eens met minder inspanning en meer plezier doen. Zodat je de tot nu toe verborgen krachten in jezelf gaat aanboren, waardoor jij die grote wensen kunt waarmaken.

Met de KRACHT-methode die Arturo heeft ontwikkeld, kies jij makkelijker uit de vele ideeën die je hebt. Het helpt op die momenten dat je het allemaal even niet weet. Daarnaast maakt de methode je duidelijk waar je nu staat en wat er al goed gaat. Je actieplannen zijn concreet en je gaat uitdagende stappen zetten die er echt toe doen voor jou en je bedrijf.

Met extra KRACHT-methode werkboek!

OVER DE AUTEUR:
Arturo Massaro helpt mensen hun dromen te realiseren. Hij geeft internationaal trainingen in leiderschap, teambuilding en communicatie. Daarnaast heeft hij de Dreamschool opgericht. In 2017 heeft hij de publieksprijs Freelancer of the Year gewonnen.

"Dit boek is de missing link voor ondernemers, het gaat namelijk over de 'Inner Game'. Indien je klaar bent om te vliegen, is dit jouw boek."
Roy Martina, Arts-Succes Coach, auteur van de wereldbestseller Emotioneel Evenwicht!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arturo Massaro
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383839
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99