Exit USA

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne Peters

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode vol eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil. Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan... Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar tiende feelgood- roman.Voor Min of meer kreeg ze een wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015, de prijs voor het beste romantische boek.De pers over Geheime liefde:"Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))De pers over Schoon genoeg:"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)De pers over Zomerliefde:"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)De pers over Min of meer: Wat Peters ook doet, is een redelijk zwaar onderwerp omzetten in een prettig leesbaar verhaal. Een vlot boek dat heerlijk wegleest. Suzanne Peters weet je met dit verhaal te pakken en niet meer los te laten. Liefde, hoop en onzekerheid pakken je en laten je niet meer los voordat de laatste bladzijde omgeslagen is. (Diana van Eynde voor Hebban.nl/romance)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602940
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving


Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode vol eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil.
Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan...

Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar tiende feelgood- roman.
Voor Min of meer kreeg ze een wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015, de prijs voor het beste romantische boek.

De pers over Geheime liefde:
"Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)
"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))
De pers over Schoon genoeg:
"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Zomerliefde:
"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)
De pers over Min of meer:
Wat Peters ook doet, is een redelijk zwaar onderwerp omzetten in een prettig leesbaar verhaal. Een vlot boek dat heerlijk wegleest. Suzanne Peters weet je met dit verhaal te pakken en niet meer los te laten. Liefde, hoop en onzekerheid pakken je en laten je niet meer los voordat de laatste bladzijde omgeslagen is. (Diana van Eynde voor Hebban.nl/romance)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602940
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99