Europees recht

Prijs € 104,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Barents

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit boek laat je op een aansprekende en herkenbare manier kennismaken met de werking van het Europees recht. Het is toegankelijk, praktijkgericht en heel overzichtelijk geschrevenWaarom kiezen voor Europees recht?*gebaseerd op actuele wet- en regelgeving;*zeer geschikt voor zelfstudie;*overzichtelijk en praktijkgericht.Deze volledig geactualiseerde elfde editie van Europees recht gaat uit van de meest recente wet- en regelgeving. Het boek schetst in hoofdlijnen de structuur van het recht van de Europese Unie en besteedt aandacht aan de grondbeginselen van het Europees gemeenschapsrecht en aan de Europese wet- en regelgeving. Onderwerpen die aan bod komen zijn: basisbegrippen van de Europese Unie, Europese economische integratie, interne markt, beleidsvoering en besluitvorming, wetgeving en rechtspraak, heffingen en belastingen en productie, handel en distributie. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je in je loopbaan als ondernemer of bestuurder mee te maken zult krijgen. In ieder hoofdstuk vind je een casus en aanvullende vragen waarmee je zelfstandig je kennis van de leerstof kunt toetsen. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding! Europees recht is ook verkrijgbaar als e-book.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Barents
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001862985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met dit boek laat je op een aansprekende en herkenbare manier kennismaken met de werking van het Europees recht. Het is toegankelijk, praktijkgericht en heel overzichtelijk geschreven

Waarom kiezen voor Europees recht?

*gebaseerd op actuele wet- en regelgeving;
*zeer geschikt voor zelfstudie;
*overzichtelijk en praktijkgericht.

Deze volledig geactualiseerde elfde editie van Europees recht gaat uit van de meest recente wet- en regelgeving. Het boek schetst in hoofdlijnen de structuur van het recht van de Europese Unie en besteedt aandacht aan de grondbeginselen van het Europees gemeenschapsrecht en aan de Europese wet- en regelgeving. Onderwerpen die aan bod komen zijn: basisbegrippen van de Europese Unie, Europese economische integratie, interne markt, beleidsvoering en besluitvorming, wetgeving en rechtspraak, heffingen en belastingen en productie, handel en distributie. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je in je loopbaan als ondernemer of bestuurder mee te maken zult krijgen. In ieder hoofdstuk vind je een casus en aanvullende vragen waarmee je zelfstandig je kennis van de leerstof kunt toetsen. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding! Europees recht is ook verkrijgbaar als e-book.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Barents
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001862985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99