Entreetoets rekenen voor Groep 6

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Sietse Kuipers

Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de CITO ENTREETOETSEN in groep 6 worden de vaardigheden van leerlingen op de onderdelen Taal,Rekenen-Wiskunde en Studievaardigheden gemeten. De ENTREETOETS groep 6 is een belangrijke voorspeller voor de resultaten van leerlingen in groep 7. Het tijdig opsporen van eventuele kennishiaten geeft de leerkracht (en ouders!) meer tijd om extra instructie en oefening te geven in de aanloop naar groep 7.De ENTREETOETS-titels in de serie Toetstrainer bieden daarbij steun.Geheel volgens de indeling van de CITO ENTREETOETS kan de leerling nu met de ENTREETOETS-cd-roms op de computer oefenen. De software houdt de resultaten in een logboek bij en geeft van ieder kind aan in welke categorie onvoldoende gescoord wordt.Kenmerken ENTREETOETS Rekenen voor groep 6* Optimale voorbereiding op de CITO ENTREETOETS groep 6* Cd-rom met 1250 opgaven* Drie oefenniveaus: met en zonder tijdsdruk en hulp* Simuleert de omstandigheden van de CITO ENTREETOETS (tijdsdruk, meerkeuzevragen)* Met logboek en foutenregistratie per gebruiker* Geeft ouders en leerkrachten inzicht in de prestaties van het kind* Biedt ouders en leerkrachten de kans om op tijd in te grijpen bij kennishiaten* Optie om toetsen op papier aan te maken (toets, invulblad, antwoordenblad)Inhoud cd-rom: 1250 opgaven, verdeeld over ruim 40 categorieën waaronder uitspraak en schrijfwijze van natuurlijke getallen, afronden, telrij, vergelijken en ordenen, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, combinaties van bewerkingen, breuken, verhoudingen, tijd en geld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sietse Kuipers
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061127451
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de CITO ENTREETOETSEN in groep 6 worden de vaardigheden van leerlingen op de onderdelen Taal,Rekenen-Wiskunde en Studievaardigheden gemeten. De ENTREETOETS groep 6 is een belangrijke voorspeller voor de resultaten van leerlingen in groep 7. Het tijdig opsporen van eventuele kennishiaten geeft de leerkracht (en ouders!) meer tijd om extra instructie en oefening te geven in de aanloop naar groep 7.
De ENTREETOETS-titels in de serie Toetstrainer bieden daarbij steun.Geheel volgens de indeling van de CITO ENTREETOETS kan de leerling nu met de ENTREETOETS-cd-roms op de computer oefenen. De software houdt de resultaten in een logboek bij en geeft van ieder kind aan in welke categorie onvoldoende gescoord wordt.

Kenmerken ENTREETOETS Rekenen voor groep 6
* Optimale voorbereiding op de CITO ENTREETOETS groep 6
* Cd-rom met 1250 opgaven
* Drie oefenniveaus: met en zonder tijdsdruk en hulp
* Simuleert de omstandigheden van de CITO ENTREETOETS (tijdsdruk, meerkeuzevragen)
* Met logboek en foutenregistratie per gebruiker
* Geeft ouders en leerkrachten inzicht in de prestaties van het kind
* Biedt ouders en leerkrachten de kans om op tijd in te grijpen bij kennishiaten
* Optie om toetsen op papier aan te maken (toets, invulblad, antwoordenblad)

Inhoud cd-rom: 1250 opgaven, verdeeld over ruim 40 categorieën waaronder uitspraak en schrijfwijze van natuurlijke getallen, afronden, telrij, vergelijken en ordenen, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, combinaties van bewerkingen, breuken, verhoudingen, tijd en geld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sietse Kuipers
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061127451
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99