Entreetoets oefenen boeken set 2014/2015 - Groep 7 - versie 1.1

Prijs € 100,00

Uitverkocht

O.H.M. Sanders

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (363 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (306 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Entreetoets in groep 7, voor de vakken Rekenen, Taal en Studievaardigheden.Deze oefenboeken set is geschikt voor gebruik in het schooljaar 2014/2015.Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever melden - en dan uitsluitend telefonisch - voor een aanvullend gratis online oefenpakket voor het komende schooljaar. De info daarvoor staat in de boeken set. In de oefenboeken set komen de volgende vakken en thema's aan bod:RekenenVragen over: Breuken, getallen + getalsbenadering, geld, schatten, tabellen, grafieken, cirkels, maten, meten, procenten, tijd / datums.TaalBegrijpend lezen Werken met teksten met vragen.OntledenOnderwerp, persoonsvorm, zinnen knippen, gezegde.Taal/spelling Allerlei spellingsoefeningen en spelling uitlegdocument.Interpunctie.Leestekens, zinnen, woorden.Schrijven.Teksten aanpassen / verbeteren.StudievaardighedenVragen over: Grafieken, tabellen, cirkels, schema's, informatie verwerken, kaart en kaartgebruik, woorden/woordvolgorde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082166934
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (363 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (306 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Entreetoets in groep 7, voor de vakken Rekenen, Taal en Studievaardigheden.

Deze oefenboeken set is geschikt voor gebruik in het schooljaar 2014/2015.

Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever melden - en dan uitsluitend telefonisch - voor een aanvullend gratis online oefenpakket voor het komende schooljaar. De info daarvoor staat in de boeken set.

In de oefenboeken set komen de volgende vakken en thema's aan bod:

Rekenen

Vragen over: Breuken, getallen + getalsbenadering, geld, schatten, tabellen, grafieken, cirkels, maten, meten, procenten, tijd / datums.

Taal

Begrijpend lezen
Werken met teksten met vragen.

Ontleden
Onderwerp, persoonsvorm, zinnen knippen, gezegde.

Taal/spelling

Allerlei spellingsoefeningen en spelling uitlegdocument.
Interpunctie.
Leestekens, zinnen, woorden.
Schrijven.
Teksten aanpassen / verbeteren.

Studievaardigheden

Vragen over: Grafieken, tabellen, cirkels, schema's, informatie verwerken, kaart en kaartgebruik, woorden/woordvolgorde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082166934
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99