Ennea wil aandacht!

de negen avonturen van een meisje dat op zoek gaat naar zichzelf

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Monique Schouten

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ennea wil aandacht is opnieuw uitgegeven. En terecht, want in dit prachtige boekje wordt op speelse wijze uitgelegd dat we soms meer bezig zijn met overleven dan leven. Hoe dat komt en wat we kunnen doen om voluit te leven en gelukkig te worden. Op haar zoektocht laat Ennea de lezer kennismaken met de negen onbewuste drijfveren van de mens. Negen manieren van overleven. Een ervan beschrijft jouw drijfveer die je 24/7 aanstuurt. Bepaalt hoe jij denkt en doet. Onvoorstelbaar maar waar. Juist omdat we het niet doorhebben, doen we het meeste op de automatische piloot. Op haar zoektocht naar geluk, probeert Ennea de negen drijfveren een voor een uit en komt steeds weer tot dezelfde conclusie. Als je altijd alles op eenzelfde manier doet, raak je uitgeput en wordt je ongelukkig. Maar wat kan je dan wel doen om gelukkig te worden? En de aandacht te krijgen die jou gelukkig maakt? Ook dat ontdekt Ennea in dit ontroerende boekje dat geschikt is voor lezers van 8 tot 100 jaar. Een volwassen boek voor kinderen en een kinderboek voor volwassenen. De leukste en kortste inleiding over onze drijfveren en de psychologie van de mens, ooit verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique Schouten
Uitgever
V-cirkel Academie B.V.
ISBN
9789081981408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Ennea wil aandacht is opnieuw uitgegeven. En terecht, want in dit prachtige boekje wordt op speelse wijze uitgelegd dat we soms meer bezig zijn met overleven dan leven. Hoe dat komt en wat we kunnen doen om voluit te leven en gelukkig te worden. Op haar zoektocht laat Ennea de lezer kennismaken met de negen onbewuste drijfveren van de mens. Negen manieren van overleven. Een ervan beschrijft jouw drijfveer die je 24/7 aanstuurt. Bepaalt hoe jij denkt en doet. Onvoorstelbaar maar waar. Juist omdat we het niet doorhebben, doen we het meeste op de automatische piloot.


Op haar zoektocht naar geluk, probeert Ennea de negen drijfveren een voor een uit en komt steeds weer tot dezelfde conclusie. Als je altijd alles op eenzelfde manier doet, raak je uitgeput en wordt je ongelukkig. Maar wat kan je dan wel doen om gelukkig te worden? En de aandacht te krijgen die jou gelukkig maakt? Ook dat ontdekt Ennea in dit ontroerende boekje dat geschikt is voor lezers van 8 tot 100 jaar. Een volwassen boek voor kinderen en een kinderboek voor volwassenen. De leukste en kortste inleiding over onze drijfveren en de psychologie van de mens, ooit verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique Schouten
Uitgever
V-cirkel Academie B.V.
ISBN
9789081981408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99