Engelse Oostkust

Prijs € 41,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anje Valk

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de vaargebieden tussen Ramsgate en de Schotse grens met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer De Engelse oostkust'.Van de Theems-monding via East Anglia en de Humber tot en met NorthumberlandDe Engelse oostkust is voor de Nederlandse watersporter 'de overkant'. Het is niet voor niets een vaak gekozen bestemming voor de voorjaarstochten van talloze watersportverenigingen. Het meest bekend is het rivierengebied van East Anglia met als bestemmingen Lowestoft, de dichtstbijzijnde Engelse haven vanuit IJmuiden, en Pinn Mill met de beroemde pub aan de Orwell. In het gebied zijn nog veel meer mooie plekken te vinden. Anje Valk neemt de lezer mee naar de intrigerende en lastige Theemsdelta, de grotendeels droogvallende Wash en de Noord-Engelse kust tot aan de Schotse grens. Behalve voor korte oversteken leent het gebied zich ook prima voor een lange tocht tussen Ramsgate en de Schotse grens waarbij het land- en zeeschap uiteenloopt van rotsige kliffen tot droogvallende banken en 'glorious mud'.Hollandia VaarwijzersDe serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijk informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de 'droomplekken': het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anje Valk
Uitgever
Hollandia
ISBN
9789064106422
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Ontdek de vaargebieden tussen Ramsgate en de Schotse grens met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer De Engelse oostkust'.

Van de Theems-monding via East Anglia en de Humber tot en met Northumberland
De Engelse oostkust is voor de Nederlandse watersporter 'de overkant'. Het is niet voor niets een vaak gekozen bestemming voor de voorjaarstochten van talloze watersportverenigingen. Het meest bekend is het rivierengebied van East Anglia met als bestemmingen Lowestoft, de dichtstbijzijnde Engelse haven vanuit IJmuiden, en Pinn Mill met de beroemde pub aan de Orwell. In het gebied zijn nog veel meer mooie plekken te vinden. Anje Valk neemt de lezer mee naar de intrigerende en lastige Theemsdelta, de grotendeels droogvallende Wash en de Noord-Engelse kust tot aan de Schotse grens. Behalve voor korte oversteken leent het gebied zich ook prima voor een lange tocht tussen Ramsgate en de Schotse grens waarbij het land- en zeeschap uiteenloopt van rotsige kliffen tot droogvallende banken en 'glorious mud'.

Hollandia Vaarwijzers
De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijk informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de 'droomplekken': het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anje Valk
Uitgever
Hollandia
ISBN
9789064106422
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99