Engels in het basisonderwijs

Prijs € 43,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marianne Bodde-Alderlieste, Lauren Salomons, Joke Schokkenbroek

Paperback | April 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

- Compleet overzicht van Engels in het basisonderwijs;- direct toepasbare werkvormen;-met aandacht voor vvto en primary CLIL.Engels in het basisonderwijs biedt (toekomstige) leraren basisonderwijs een overzicht van de vaardigheden en kennis om het vak Engels op een goede en verantwoorde manier te geven. In tien hoofdstukken komen verschillende aspecten van het vak Engels in het basisonderwijs aan de orde. Aan de hand van actuele theorie over het leren van (vreemde) talen worden diverse didactische principes behandeld voor groep 1 tot en met 8. Vroeg vreemdetalenonderwijs (vvto) en primary Content and Language Integrated Learning (CLIL) komen uitgebreid aan bod in twee aparte hoofdstukken. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan differentiatie in een flexibel programma Engels. Engels in het basisonderwijs bevat talrijke uitgewerkte werkvormen en activiteiten die direct zijn toe te passen in de Engelse les.De tweede editie sluit volledig aan bij de huidige eisen van de kennisbasis Engels voor de pabo en is compleet geactualiseerd.Engels in het basisonderwijs richt zich met name op leraren basisonderwijs, maar ook specialisten Engels en coördinatoren VVTO biedt het waardevolle en actuele informatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Bodde-Alderlieste, Lauren Salomons, Joke Schokkenbroek
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001846190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

- Compleet overzicht van Engels in het basisonderwijs;
- direct toepasbare werkvormen;
-met aandacht voor vvto en primary CLIL.

Engels in het basisonderwijs biedt (toekomstige) leraren basisonderwijs een overzicht van de vaardigheden en kennis om het vak Engels op een goede en verantwoorde manier te geven. In tien hoofdstukken komen verschillende aspecten van het vak Engels in het basisonderwijs aan de orde. Aan de hand van actuele theorie over het leren van (vreemde) talen worden diverse didactische principes behandeld voor groep 1 tot en met 8. Vroeg vreemdetalenonderwijs (vvto) en primary Content and Language Integrated Learning (CLIL) komen uitgebreid aan bod in twee aparte hoofdstukken. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan differentiatie in een flexibel programma Engels. Engels in het basisonderwijs bevat talrijke uitgewerkte werkvormen en activiteiten die direct zijn toe te passen in de Engelse les.

De tweede editie sluit volledig aan bij de huidige eisen van de kennisbasis Engels voor de pabo en is compleet geactualiseerd.

Engels in het basisonderwijs richt zich met name op leraren basisonderwijs, maar ook specialisten Engels en coördinatoren VVTO biedt het waardevolle en actuele informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Bodde-Alderlieste, Lauren Salomons, Joke Schokkenbroek
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001846190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99