Engels

burgerschap voor AG

Prijs € 57,95

Niet beschikbaar

A. van de Wiel

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Taal is voor het functioneren van assisterenden in de gezondheidszorg van essentieel belang. Op het werk wordt een groot beroep gedaan op zowel de sociale als de communicatieve vaardigheden, tegenwoordig zeker ook op beheersing van vreemde talen. Engels is daarom een vast onderdeel van het curriculum van opleidingen. In dit boek komen de aspecten 'vreemde taal', 'beroep' en 'burgerschap' samen. De maatschappij waarin (aankomende) assistenten leven en werken, is veranderd. Er wordt van hen verwacht dat ze hun rol als burger serieus nemen. Burgerschap gaat over je eigen mening leren geven, het ontwikkelen van een bewuste en kritische instelling, voor jezelf en je beroep opkomen en een respectvolle (beroeps)houding. Met Engels burgerschap voor AG ontwikkelt de lezer taalvaardigheden door te oefenen met realistische beroepssituaties. De taalinhoud dekt de eisen uit het raamwerk moderne vreemde talen (MVT) in het secundair onderwijs. Het boek bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden. De nieuwe eisen voor leren, loopbaan en burgerschap zijn in dit boek verwerkt. Deze zijn gekoppeld aan de nieuwe AG-kerntaken. Dit werkboek is een geactualiseerde versie van het gelijknamige boek uit de serie Kompas voor AG. Enkele nieuwe praktijkvoorbeelden met betrekking tot de burgerschapscompetenties zijn opgenomen. Daarnaast is er een viertal nieuwe luisterfragmenten toegevoegd op de cd-rom. Dit basiswerk volgt de titel Engels op uit de Kompas-reeks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. van de Wiel
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349517
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Beschrijving

Taal is voor het functioneren van assisterenden in de gezondheidszorg van essentieel belang. Op het werk wordt een groot beroep gedaan op zowel de sociale als de communicatieve vaardigheden, tegenwoordig zeker ook op beheersing van vreemde talen. Engels is daarom een vast onderdeel van het curriculum van opleidingen. In dit boek komen de aspecten 'vreemde taal', 'beroep' en 'burgerschap' samen.

De maatschappij waarin (aankomende) assistenten leven en werken, is veranderd. Er wordt van hen verwacht dat ze hun rol als burger serieus nemen. Burgerschap gaat over je eigen mening leren geven, het ontwikkelen van een bewuste en kritische instelling, voor jezelf en je beroep opkomen en een respectvolle (beroeps)houding. Met Engels burgerschap voor AG ontwikkelt de lezer taalvaardigheden door te oefenen met realistische beroepssituaties. De taalinhoud dekt de eisen uit het raamwerk moderne vreemde talen (MVT) in het secundair onderwijs. Het boek bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden. De nieuwe eisen voor leren, loopbaan en burgerschap zijn in dit boek verwerkt. Deze zijn gekoppeld aan de nieuwe AG-kerntaken.

Dit werkboek is een geactualiseerde versie van het gelijknamige boek uit de serie Kompas voor AG. Enkele nieuwe praktijkvoorbeelden met betrekking tot de burgerschapscompetenties zijn opgenomen. Daarnaast is er een viertal nieuwe luisterfragmenten toegevoegd op de cd-rom.

Dit basiswerk volgt de titel Engels op uit de Kompas-reeks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. van de Wiel
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349517
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99