En hij gaf mij adelaarsvleugels

verslag van een Bijna Dood Ervaring

Prijs € 16,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

C. Metselaar

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het vertellen van deze ervaringen heeft nut. Door deze met anderen te delen kunnen we elkaar positief beïnvloeden. Het kan jouw leven compleet veranderen. Maar ook de mensen die je van je Bijna Dood Ervaring vertelt, kunnen een verandering ondergaan. Het kan zorgen voor de ontwikkeling van een sterker bewustzijn bij anderen en hierdoor ontstaat er bij hen een ontwikkeling in de geestelijke groei.Toen ik mijn opa zag sterven, had ik veel vragen. Over God, over het leven, over de dood. Grote moeite had ik met een veroordelende God. Gelukkig heb ik door deze ervaringen mogen onderzoeken en geestelijk groeien. Door mijn ervaring met anderen te delen heb ik het verlies van mijn geliefde opa en oma kunnen verwerken. Het ‘waarom’ was dan voor mij ook soms moeilijk. Door de gedachte dat mijn grootouders nu ergens zijn waar er liefde en begrip is, heb ik meer vertrouwen gekregen in het Goddelijke en in het leven. Ook al gaat dit boekje voor een groot deel over de dood, ik geniet van het leven!Het leven daar, in het lenteland, is er.Altijd.Als je een bootje aan de horizon ziet en het bootje wordt een steeds kleiner stipje… Als je het bootje op gegeven moment niet meer zien kunt, wil dat niet zeggen dat het bootje dan ook echt weg is. Zo is het ook met die andere wereld, we kunnen niet alles zien, maar het is er toch.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Metselaar
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460080630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Beschrijving

Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het vertellen van deze ervaringen heeft nut. Door deze met anderen te delen kunnen we elkaar positief beïnvloeden. Het kan jouw leven compleet veranderen. Maar ook de mensen die je van je Bijna Dood Ervaring vertelt, kunnen een verandering ondergaan. Het kan zorgen voor de ontwikkeling van een sterker bewustzijn bij anderen en hierdoor ontstaat er bij hen een ontwikkeling in de geestelijke groei.
Toen ik mijn opa zag sterven, had ik veel vragen. Over God, over het leven, over de dood. Grote moeite had ik met een veroordelende God. Gelukkig heb ik door deze ervaringen mogen onderzoeken en geestelijk groeien. Door mijn ervaring met anderen te delen heb ik het verlies van mijn geliefde opa en oma kunnen verwerken. Het ‘waarom’ was dan voor mij ook soms moeilijk. Door de gedachte dat mijn grootouders nu ergens zijn waar er liefde en begrip is, heb ik meer vertrouwen gekregen in het Goddelijke en in het leven. Ook al gaat dit boekje voor een groot deel over de dood, ik geniet van het leven!
Het leven daar, in het lenteland, is er.
Altijd.
Als je een bootje aan de horizon ziet en het bootje wordt een steeds kleiner stipje… Als je het bootje op gegeven moment niet meer zien kunt, wil dat niet zeggen dat het bootje dan ook echt weg is. Zo is het ook met die andere wereld, we kunnen niet alles zien, maar het is er toch.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Metselaar
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460080630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99