Eindelijk moede r!

als het moederschap niet vanzelf komt

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Yvette van der Meer

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk moeder! Als het moederschap niet vanzelf komtZwangerschapsboeken en opvoedbijbels zijn er genoeg, maar wat als het moederschap niet vanzelf komt? Wat als een gezonde zwangerschap jaar in jaar uit uitblijft en als het je maar niet overkomt dat je je kindje in je armen mag sluiten? Waar kun je meer lezen over wat er dan met je gebeurt? Wie geeft je inzicht in je opties? Wie helpt je bij de rollercoaster aan emoties waar je in verzeilt bent geraakt? In Eindelijk moeder! vertellen 75 ervaren vrouwen het. Zij gingen vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt, voor. Uiteindelijk met succes; zij werden eindelijk moeder. De hoop op hun kindje, is het enige wat vrouwen tijdens deze moeizame weg naar het moederschap, op de been houdt. En dat is nou precies wat deze 'eindelijk moeders' voor vrouwen kunnen betekenen: ze bieden hoop met hun eigen 'successtory's'. Ze laten zien dat vrouwen die nog steeds geen moeder zijn, niet de enige zijn die dit moeten doorstaan. Ze geven deze vrouwen erkenning en begrip. Ook geven ze waardevolle tips. Hun verhalen worden aangevuld met specifieke achtergrondinformatie van onder andere diverse deskundigen op het gebied van (on)vruchtbaarheid. Juist de combinatie van persoonlijke verhalen en gedegen achtergrondinformatie maakt dat Eindelijk moeder! dé dikke pil is voor vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt. Kijk ook op: www.eindelijkmoeder.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvette van der Meer
Uitgever
Uitgeverij Appelmoes
ISBN
9789080139107
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Beschrijving

Eindelijk moeder!
Als het moederschap niet vanzelf komt

Zwangerschapsboeken en opvoedbijbels zijn er genoeg, maar wat als het moederschap niet vanzelf komt? Wat als een gezonde zwangerschap jaar in jaar uit uitblijft en als het je maar niet overkomt dat je je kindje in je armen mag sluiten? Waar kun je meer lezen over wat er dan met je gebeurt? Wie geeft je inzicht in je opties? Wie helpt je bij de rollercoaster aan emoties waar je in verzeilt bent geraakt?

In Eindelijk moeder! vertellen 75 ervaren vrouwen het. Zij gingen vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt, voor. Uiteindelijk met succes; zij werden eindelijk moeder.
De hoop op hun kindje, is het enige wat vrouwen tijdens deze moeizame weg naar het moederschap, op de been houdt. En dat is nou precies wat deze 'eindelijk moeders' voor vrouwen kunnen betekenen: ze bieden hoop met hun eigen 'successtory's'. Ze laten zien dat vrouwen die nog steeds geen moeder zijn, niet de enige zijn die dit moeten doorstaan. Ze geven deze vrouwen erkenning en begrip. Ook geven ze waardevolle tips. Hun verhalen worden aangevuld met specifieke achtergrondinformatie van onder andere diverse deskundigen op het gebied van (on)vruchtbaarheid.

Juist de combinatie van persoonlijke verhalen en gedegen achtergrondinformatie maakt dat Eindelijk moeder! dé dikke pil is voor vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt.

Kijk ook op: www.eindelijkmoeder.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvette van der Meer
Uitgever
Uitgeverij Appelmoes
ISBN
9789080139107
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99