Effectief samenwerken

de driehoek van verantwoordelijke relaties

Prijs € 22,50

Niet beschikbaar

Marloes de Jong

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar komen de klachten níet voor?'De hoge werkdruk maakt alle andere initiatieven onmogelijk.''Bij ons zijn ze goed in het opstarten, maar afmaken... ho maar.''Er is een kloof tussen beleid en uitvoering'; en hier mag u de laatste woorden ook vervangen door 'papier en praktijk', 'hoofdkantoor en uitvoeringslocaties' of 'de top en de werkvloer'.Dit boek geeft een antwoord op al deze ogenschijnlijk onoplosbare vraagstukken uit de dagelijkse werkpraktijk. Het introduceert de driehoek van effectieve samenwerking, waarin een initiator, actor en ondersteuner samen verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Organisatieantropoloog Marloes de Jong legt u de werking van de driehoek uit: een perspectief dat zowel het resultaat als de werkrelaties centraal stelt - omdat het één niet zonder het ander kan. Samenwerken via de driehoek is een manier om kansen op leren, groeien en versnellen te benutten. Een aanpak met gedeelde belangen en verantwoordelijkheden, waarmee je je samenwerkingspartners snel begrijpt, je goed op elkaar afgestemd bent en talenten elkaar optimaal aanvullen. Met als uitkomst: effectief resultaat boeken en een vlot en plezierig werkproces.De driehoek biedt leidinggevenden en project- of programmamanagers een nieuwe kijk op het investeren in relaties: het wordt dé manier om resultaatgericht te werken via optimale samenwerking, veelvoorkomende problemen op te lossen en te sturen op een werkwijze die gedoe vóór is. De driehoek is een verfrissend alternatief voor de meer gangbare tools op het gebied van samenwerken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marloes de Jong
Uitgever
Kessels & Smit Publishers B.V.
ISBN
9789491552021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Waar komen de klachten níet voor?
'De hoge werkdruk maakt alle andere initiatieven onmogelijk.'
'Bij ons zijn ze goed in het opstarten, maar afmaken... ho maar.'
'Er is een kloof tussen beleid en uitvoering'; en hier mag u de laatste woorden ook vervangen door 'papier en praktijk', 'hoofdkantoor en uitvoeringslocaties' of 'de top en de werkvloer'.

Dit boek geeft een antwoord op al deze ogenschijnlijk onoplosbare vraagstukken uit de dagelijkse werkpraktijk. Het introduceert de driehoek van effectieve samenwerking, waarin een initiator, actor en ondersteuner samen verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Organisatieantropoloog Marloes de Jong legt u de werking van de driehoek uit: een perspectief dat zowel het resultaat als de werkrelaties centraal stelt - omdat het één niet zonder het ander kan. Samenwerken via de driehoek is een manier om kansen op leren, groeien en versnellen te benutten. Een aanpak met gedeelde belangen en verantwoordelijkheden, waarmee je je samenwerkingspartners snel begrijpt, je goed op elkaar afgestemd bent en talenten elkaar optimaal aanvullen. Met als uitkomst: effectief resultaat boeken en een vlot en plezierig werkproces.

De driehoek biedt leidinggevenden en project- of programmamanagers een nieuwe kijk op het investeren in relaties: het wordt dé manier om resultaatgericht te werken via optimale samenwerking, veelvoorkomende problemen op te lossen en te sturen op een werkwijze die gedoe vóór is. De driehoek is een verfrissend alternatief voor de meer gangbare tools op het gebied van samenwerken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marloes de Jong
Uitgever
Kessels & Smit Publishers B.V.
ISBN
9789491552021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99