Effectief eventmanagement, 5e editie met MyLab NL toegangscode

Zakelijke en publieksevenementen

Prijs € 43,50

Niet beschikbaar

Lenny Klaassen

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat voor soort evenement je ook organiseert, elk evenement is uniek en kan dus maar één keer tot een onvergetelijk succes worden gemaakt. Authenticiteit, beleving en duurzaamheid zijn daarbij sleutelwoorden. Het organiseren van een effectief evenement vraagt om een gedegen voorbereiding, kennis van het vak en de markt, een behoorlijke dosis creativiteit, logistiek inzicht en een sterk organisatorisch vermogen. In Effectief eventmanagement komen alle onderdelen aan bod die bij het organiseren van een evenement een rol kunnen spelen, of het nu een personeelsfeest, congres, seminar, festival, beurs of sportevenement betreft. Het boek maakt een duidelijk onderscheid tussen zakelijke en publieksevenementen. De verschillen tussen deze typen evenementen bepalen grotendeels de keuzes bij de organisatie van het evenement. Effectief eventmanagement is opgebouwd aan de hand van vijf fases die bij de organisatie van elk evenement doorlopen moeten worden: van het definiëren van alle uitgangspunten tot het zorgvuldig opstellen van een geschikte programmering, en van een perfect gecoördineerde uitvoering tot de afsluitende evaluatie en afronding. Deze fases worden in chronologische volgorde besproken. In het laatste hoofdstuk is ten slotte aandacht voor algemene informatie over beurzen, kengetallen, en tips en trends die nuttig zijn om de vijf fases efficiënt en effectief te kunnen doorlopen. Deze 5e editie is geheel geüpdatet op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in de eventbranche. Er is onder andere aandacht voor return on investment, festivalisering en digitale ontwikkelingen die gebruikt kunnen worden voor de organisatie en de beleving van het evenement. Lenny Klaassen is trainer en directeur van Effectivents (www.effectivents.nl), een evenementenbureau dat kennis aanbiedt in de vorm van diverse trainingen en een verkorte opleiding op het gebied van eventmanagement.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lenny Klaassen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043035286
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat voor soort evenement je ook organiseert, elk evenement is uniek en kan dus maar één keer tot een onvergetelijk succes worden gemaakt. Authenticiteit, beleving en duurzaamheid zijn daarbij sleutelwoorden. Het organiseren van een effectief evenement vraagt om een gedegen voorbereiding, kennis van het vak en de markt, een behoorlijke dosis creativiteit, logistiek inzicht en een sterk organisatorisch vermogen.

In Effectief eventmanagement komen alle onderdelen aan bod die bij het organiseren van een evenement een rol kunnen spelen, of het nu een personeelsfeest, congres, seminar, festival, beurs of sportevenement betreft. Het boek maakt een duidelijk onderscheid tussen zakelijke en publieksevenementen. De verschillen tussen deze typen evenementen bepalen grotendeels de keuzes bij de organisatie van het evenement.

Effectief eventmanagement is opgebouwd aan de hand van vijf fases die bij de organisatie van elk evenement doorlopen moeten worden: van het definiëren van alle uitgangspunten tot het zorgvuldig opstellen van een geschikte programmering, en van een perfect gecoördineerde uitvoering tot de afsluitende evaluatie en afronding. Deze fases worden in chronologische volgorde besproken. In het laatste hoofdstuk is ten slotte aandacht voor algemene informatie over beurzen, kengetallen, en tips en trends die nuttig zijn om de vijf fases efficiënt en effectief te kunnen doorlopen.

Deze 5e editie is geheel geüpdatet op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in de eventbranche. Er is onder andere aandacht voor return on investment, festivalisering en digitale ontwikkelingen die gebruikt kunnen worden voor de organisatie en de beleving van het evenement.

Lenny Klaassen is trainer en directeur van Effectivents (www.effectivents.nl), een evenementenbureau dat kennis aanbiedt in de vorm van diverse trainingen en een verkorte opleiding op het gebied van eventmanagement.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lenny Klaassen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043035286
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99