Eet smakelijke tulp

heerlijke gerechten met bio-bollen en bloemen

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Johanna Huiberts-van der Berg, Reineke van Tol

Hardback | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijke gerechten met eetbare bio-bollen en bloemenWe zijn gewend aan de smaak van uien en knoflookbolletjes in de keuken, maar kennen we ook de smaak van de biologische tulpenbol? We kennen de tulp als sierbloem, samen met molens en kaas HET handelsmerk van Holland. Wij kennen hem als waardevol beleggingsproduct en dankbaar onderwerp in de kunst. En nu ook weer als lekker eten.De tulp was al een delicatesse in de Romeinse keuken, maar is daarna geleidelijk uit de keuken verdwenen. Nu keert hij weer terug, dankzij de trend naar meer plantaardige producten in de keuken. Niet voor niets hebben vooraanstaande restaurants hem al op de kaart staan. En misschien wel het allerbelangrijkste: het is een schat van eigen biologische bodem! - 36 tulpenrecepten (broodje tulp, hoofdgerechten, tussendoortjes, desserts, bollensoep, zoete bollen, bollensaus, cannelloni, e.a.)- informatie over de eetbare tulpenbol, de biologische teelt, de voedingswaarde, de tulp als delicatesse in de Romeinse tijd en meer- verkooppunten van biologische tulpenbollen - het hele boek is rijk geïllustreerd met onder andere smakelijke receptfoto's

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johanna Huiberts-van der Berg, Reineke van Tol
Uitgever
Poiesz Uitgevers BV
ISBN
9789491549977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Heerlijke gerechten met eetbare bio-bollen en bloemen

We zijn gewend aan de smaak van uien en knoflookbolletjes in de keuken, maar kennen we ook de smaak van de biologische tulpenbol? We kennen de tulp als sierbloem, samen met molens en kaas HET handelsmerk van Holland. Wij kennen hem als waardevol beleggingsproduct en dankbaar onderwerp in de kunst. En nu ook weer als lekker eten.

De tulp was al een delicatesse in de Romeinse keuken, maar is daarna geleidelijk uit de keuken verdwenen. Nu keert hij weer terug, dankzij de trend naar meer plantaardige producten in de keuken. Niet voor niets hebben vooraanstaande restaurants hem al op de kaart staan.

En misschien wel het allerbelangrijkste: het is een schat van eigen biologische bodem!

- 36 tulpenrecepten (broodje tulp, hoofdgerechten, tussendoortjes, desserts, bollensoep, zoete bollen, bollensaus, cannelloni, e.a.)
- informatie over de eetbare tulpenbol, de biologische teelt, de voedingswaarde, de tulp als delicatesse in de Romeinse tijd en meer
- verkooppunten van biologische tulpenbollen
- het hele boek is rijk geïllustreerd met onder andere smakelijke receptfoto's

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johanna Huiberts-van der Berg, Reineke van Tol
Uitgever
Poiesz Uitgevers BV
ISBN
9789491549977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99