Eerste hulp Oefenboek

weet wat je moet doen

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

A.B. van Vugt

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meeste geneeskundestudenten beschikken over onvoldoende eerste hulp vaardigheden. Dat bleek uit onderzoek in 2007. Onderwijs in eerstehulpverlening moet daarom een belangrijke plaats innemen in (de eerste jaren van) het gezondheidszorgonderwijs, in het bijzonder in de opleiding geneeskunde. De roep hierom neemt dan ook toe. Het Nederlandse Rode Kruis en Bohn Stafleu van Loghum spelen hierop in met het boek Eerste hulp – weet wat je moet doen. Daarnaast ontwikkelen beide partijen een breed pakket aan lesmaterialen op het gebied van EHBODit oefenboek is geschreven als hulpmiddel bij eerste hulpcursussen. In het boek zijn die onder­werpen opgenomen waarvan de Nederlandse Rode Kruis organisatie, vindt dat iedereen ze zou moeten beheersen.De beschreven eerste hulptechnieken zijn weten­schappelijk onderbouwd volgens de meest recente Europese eerste hulprichtlijnen die door het Rode Kruis met steun van de Europese Commissie zijn ontwikkeld.Het boek bevat bovendien tientallen praktijkoefe­ningen en duidelijke kleurenfoto's. Eerste hulp leer je het best door het volgen van een cursus of door goed onderwijs in eerstehulpverlening. Hier leer je hoe je met diverse situ­aties en verwondingen zoals wonden, botbreuken of aandoeningen als beroertes en hartaanvallen om kunt gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.B. van Vugt
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031351381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

De meeste geneeskundestudenten beschikken over onvoldoende eerste hulp vaardigheden. Dat bleek uit onderzoek in 2007. Onderwijs in eerstehulpverlening moet daarom een belangrijke plaats innemen in (de eerste jaren van) het gezondheidszorgonderwijs, in het bijzonder in de opleiding geneeskunde. De roep hierom neemt dan ook toe. Het Nederlandse Rode Kruis en Bohn Stafleu van Loghum spelen hierop in met het boek Eerste hulp – weet wat je moet doen. Daarnaast ontwikkelen beide partijen een breed pakket aan lesmaterialen op het gebied van EHBO

Dit oefenboek is geschreven als hulpmiddel bij eerste hulpcursussen. In het boek zijn die onder­werpen opgenomen waarvan de Nederlandse Rode Kruis organisatie, vindt dat iedereen ze zou moeten beheersen.

De beschreven eerste hulptechnieken zijn weten­schappelijk onderbouwd volgens de meest recente Europese eerste hulprichtlijnen die door het Rode Kruis met steun van de Europese Commissie zijn ontwikkeld.

Het boek bevat bovendien tientallen praktijkoefe­ningen en duidelijke kleurenfoto's. Eerste hulp leer je het best door het volgen van een cursus of door goed onderwijs in eerstehulpverlening. Hier leer je hoe je met diverse situ­aties en verwondingen zoals wonden, botbreuken of aandoeningen als beroertes en hartaanvallen om kunt gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.B. van Vugt
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031351381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99