Eerste hulp bij faalangst

faalangsttraining voor jongeren van 10 tot 18 jaar

Prijs € 30,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Petra Lahr, Daphne Rijkee

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het basisonderwijs lijdt ongeveer één op de tien kinderen aan faalangst. In het voortgezet onderwijs is dat, in de eindexamenperiode, opgelopen tot één op de vijf. Vooral kinderen met weinig zelfvertrouwen zijn het slachtoffer, zowel jongens als meisjes.Voor de leeftijdscategorie van 9 tot 12 jaar bieden we de sinds 2009 uitgegeven training Je bibbers de baas – Werkboek en Handboek. Voor de oudere kinderen hebben we op dit moment nog niets in ons portfolio – dit uitgavevoorstellen is een een mooi aanvulling op de bestaande training en stelt ons in staat voor alle leeftijdscategorieen een training aan te bieden.De training van bovengenoemde auteurs is eerder uitgegeven door Kwintessens en was in eerste instantie bedoeld voor docenten die opgeleid zijn om leerlingen met faalangst te begeleiden. Kort na de eerste uitgave in 2012 vond er binnen deze uitgeverij een reorganisatie plaats waardoor de doelgroep van deze training weg viel. Inmiddels zijn de auteursrechten teruggegeven aan de auteurs. De inhoud van de training biedt voldoende mogelijkheden om te herschrijven en aan te passen naar onze doelgroep. De auteurs vullen de bestaande kopij ook aan met nieuwe content waar meer ruimte wordt ingeruimd voor onderbouwing: meer tekst per bijeenkomst en meer achtergrondinformatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Lahr, Daphne Rijkee
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036815758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het basisonderwijs lijdt ongeveer één op de tien kinderen aan faalangst. In het voortgezet onderwijs is dat, in de eindexamenperiode, opgelopen tot één op de vijf. Vooral kinderen met weinig zelfvertrouwen zijn het slachtoffer, zowel jongens als meisjes.

Voor de leeftijdscategorie van 9 tot 12 jaar bieden we de sinds 2009 uitgegeven training Je bibbers de baas – Werkboek en Handboek. Voor de oudere kinderen hebben we op dit moment nog niets in ons portfolio – dit uitgavevoorstellen is een een mooi aanvulling op de bestaande training en stelt ons in staat voor alle leeftijdscategorieen een training aan te bieden.

De training van bovengenoemde auteurs is eerder uitgegeven door Kwintessens en was in eerste instantie bedoeld voor docenten die opgeleid zijn om leerlingen met faalangst te begeleiden. Kort na de eerste uitgave in 2012 vond er binnen deze uitgeverij een reorganisatie plaats waardoor de doelgroep van deze training weg viel. Inmiddels zijn de auteursrechten teruggegeven aan de auteurs. De inhoud van de training biedt voldoende mogelijkheden om te herschrijven en aan te passen naar onze doelgroep. De auteurs vullen de bestaande kopij ook aan met nieuwe content waar meer ruimte wordt ingeruimd voor onderbouwing: meer tekst per bijeenkomst en meer achtergrondinformatie.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Lahr, Daphne Rijkee
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036815758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99