Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten'De herdruk van dit heerlijke boek is bijna gereed. Het is vooral een kookboek en verder schets het de problematiek die onze maatschappij met dit dier heeft. Ganzen doen dingen die wij niet zo leuk vinden. Zoals overlast en schade aan landbouwgewassen bezorgen. Jagers helpen mee de schade en overlast te beperken. Alleen zij mogen een geweer hanteren om de populaties van schadeveroorzakende ganzen terug te brengen naar aanvaardbare aantallen. Er moeten er gewoon een aantal uit.Wat doe je met de door jagers geschoten ganzen? Juist, die eet je op. Je gooit goed voedsel niet weg. Daar is iedereen het wel over eens. De gans moet weer op het bord. Het is een vergeten stuk wild. Het boek van Donald Buijtendorp (jager/verzamelaar en schrijver) en zijn vriend chef Ed van de Schootbrugge wijzen de weg hoe je de gans weer heerlijk op het bord krijgt. De gans is eerlijk, wild en duurzaam. Lekkernijen, lunchgerechten, tussendoortjes, slow food, snacks en nog meer lekkers. Makkelijke recepten voor heerlijke gerechten. De gans moet opgegeten worden. Eet smakelijk!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge
Uitgever
Groen & Grijs Communicatie
ISBN
9789081915618
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten'
De herdruk van dit heerlijke boek is bijna gereed. Het is vooral een kookboek en verder schets het de problematiek die onze maatschappij met dit dier heeft. Ganzen doen dingen die wij niet zo leuk vinden. Zoals overlast en schade aan landbouwgewassen bezorgen. Jagers helpen mee de schade en overlast te beperken. Alleen zij mogen een geweer hanteren om de populaties van schadeveroorzakende ganzen terug te brengen naar aanvaardbare aantallen. Er moeten er gewoon een aantal uit.
Wat doe je met de door jagers geschoten ganzen? Juist, die eet je op. Je gooit goed voedsel niet weg. Daar is iedereen het wel over eens. De gans moet weer op het bord. Het is een vergeten stuk wild. Het boek van Donald Buijtendorp (jager/verzamelaar en schrijver) en zijn vriend chef Ed van de Schootbrugge wijzen de weg hoe je de gans weer heerlijk op het bord krijgt. De gans is eerlijk, wild en duurzaam. Lekkernijen, lunchgerechten, tussendoortjes, slow food, snacks en nog meer lekkers. Makkelijke recepten voor heerlijke gerechten. De gans moet opgegeten worden. Eet smakelijk!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbrugge
Uitgever
Groen & Grijs Communicatie
ISBN
9789081915618
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99