Eenzaamheid (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Aukelien van Abbema

Adobe PDF met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede. Juist eenzame momenten kunnen je een dieper inzicht geven in wie God is. Aukelien van Abbema schrijft over verschillende (bijbelse) situaties van eenzaamheid, zoals de weduwe Tamar, de ongelukkig getrouwde Lea, Hagar de vreemdelinge en de kinderloze Hanna. Dit boek biedt bovendien praktische inzichten voor het nabij-zijn van eenzamen.Aukelien van Abbema (1981) heeft een eigen praktijk als gezondheidszorgpsycholoog binnen ELIAGG. Daarin werkt zij met zowel kinderen als volwassenen. Ze schreef eerder Single in de kerk en Zinvol daten.Essentials - je geloof leven. Een serie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Door de vele praktische voorbeelden staat de seriedicht bij het dagelijks leven. De hoofdstukjes zijn goed te gebruiken voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep.Met verdiepingsvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aukelien van Abbema
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023929734
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
16314797 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Beschrijving

Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede. Juist eenzame momenten kunnen je een dieper inzicht geven in wie God is. Aukelien van Abbema schrijft over verschillende (bijbelse) situaties van eenzaamheid, zoals de weduwe Tamar, de ongelukkig getrouwde Lea, Hagar de vreemdelinge en de kinderloze Hanna. Dit boek biedt bovendien praktische inzichten voor het nabij-zijn van eenzamen.

Aukelien van Abbema (1981) heeft een eigen praktijk als gezondheidszorgpsycholoog binnen ELIAGG. Daarin werkt zij met zowel kinderen als volwassenen. Ze schreef eerder Single in de kerk en Zinvol daten.

Essentials - je geloof leven. Een serie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Door de vele praktische voorbeelden staat de serie
dicht bij het dagelijks leven. De hoofdstukjes zijn goed te gebruiken voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep.
Met verdiepingsvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aukelien van Abbema
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023929734
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
16314797 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99