Eenvoudig christelijk

Prijs € 10,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Tom Wright

Paperback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het christelijke verhaal voor de wereld van vandaag.Het boek is een waardig opvolger van C.S. Lewis' Onversneden christendom. In een tijd van religieuze en spirituele opleving én verwarring zet de schrijver kort en goed uiteen waar het in het christelijk geloof om gaat. In het 'Woord vooraf ' merkt hij op boven de gebruikelijke onderscheidingen van katholiek, protestant etc. uit te willen stijgen en dat lukt hem wonderwel.`Dit boek voorziet in een grote behoefte. Hier wordt een zuiver, inspirerend en uitdagend christendom neergezet, respectvol voor elke lezer en tegelijk zeer uitnodigend.` - Tim Vreugdenhil, predikant Stadshartkerk AmstelveenN.T. Wright was hoogleraar Nieuwe Testament in Oxford en bisschop van de Anglicaanse kerk in Durham, Engeland. Op dit moment is hij hoogleraar aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland.Van hem verscheen ook Gewoon Jezus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Wright
Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789051942927
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het christelijke verhaal voor de wereld van vandaag.

Het boek is een waardig opvolger van C.S. Lewis' Onversneden christendom. In een tijd van religieuze en spirituele opleving én verwarring zet de schrijver kort en goed uiteen waar het in het christelijk geloof om gaat. In het 'Woord vooraf ' merkt hij op boven de gebruikelijke onderscheidingen van katholiek, protestant etc. uit te willen stijgen en dat lukt hem wonderwel.

`Dit boek voorziet in een grote behoefte. Hier wordt een zuiver, inspirerend en uitdagend christendom neergezet, respectvol voor elke lezer en tegelijk zeer uitnodigend.` - Tim Vreugdenhil, predikant Stadshartkerk Amstelveen

N.T. Wright was hoogleraar Nieuwe Testament in Oxford en bisschop van de Anglicaanse kerk in Durham, Engeland. Op dit moment is hij hoogleraar aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland.
Van hem verscheen ook Gewoon Jezus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Wright
Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789051942927
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99