Een zomer aan zee (e-Book)

Kan een vakantieliefde de ware zijn?

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Katie Fforde

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts… Wat wil je nog meer?Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland. Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emily’s assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat zíj en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter… Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch…?De pers over Een zomer aan zee‘Een verrukkelijk boek.’ Sunday Express ‘Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek… Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.’ The Lady

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307313
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1530209 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
257

Beschrijving

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts… Wat wil je nog meer?

Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland.

Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emily’s assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat zíj en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter… Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch…?


De pers over Een zomer aan zee

‘Een verrukkelijk boek.’ Sunday Express

‘Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek… Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.’ The Lady

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307313
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1530209 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
257

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99