Een strijd in de hemel

de val van Azraël

Prijs € 13,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Walter Tessensohn

Hardback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Een strijd in de hemel' gaat over de geestelijke strijd waarin de gemeente van Jezus Christus verwikkeld is met de machten der duisternis. De Bijbel zegt hierover:want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. (Ef. 6:12)Het is dus geen strijd tegen mensen, een bepaald volk of persoon, maar tegen de gevallen engelen en boze geesten in de hemel (de gevallen engelen zitten dus niet in de hel; Op. 12:7). De gemeente zal deze strijd winnen, maar niet eerder dan dat zij gehoorzaam wordt aan haar Heer en haar plaats inneemt. Helaas is het grootste deel van de gemeente van Jezus Christus zich niet bewust van haar positie en verliest zij slag na slag van de grote misleider en leugenaar: de Satan. Zij kent de vijand niet en wil het gevecht ook niet aangaan, onder het motto dat zij zich niet wil richten op de vijand. Deze ongehoorzaamheid aan haar Heer, door de strijd niet aan te gaan, heeft desastreuze gevolgen: velen zullen afvallen van het geloof.Dit boek geeft niet een theorie over de geestelijke strijd, maar is een verslag van die strijd in een bepaald gebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Walter Tessensohn
Uitgever
Wes Stonehens
ISBN
9789081398442
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

'Een strijd in de hemel' gaat over de geestelijke strijd waarin de gemeente van Jezus Christus verwikkeld is met de machten der duisternis. De Bijbel zegt hierover:want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. (Ef. 6:12)
Het is dus geen strijd tegen mensen, een bepaald volk of persoon, maar tegen de gevallen engelen en boze geesten in de hemel (de gevallen engelen zitten dus niet in de hel; Op. 12:7). De gemeente zal deze strijd winnen, maar niet eerder dan dat zij gehoorzaam wordt aan haar Heer en haar plaats inneemt.
Helaas is het grootste deel van de gemeente van Jezus Christus zich niet bewust van haar positie en verliest zij slag na slag van de grote misleider en leugenaar: de Satan. Zij kent de vijand niet en wil het gevecht ook niet aangaan, onder het motto dat zij zich niet wil richten op de vijand. Deze ongehoorzaamheid aan haar Heer, door de strijd niet aan te gaan, heeft desastreuze gevolgen: velen zullen afvallen van het geloof.
Dit boek geeft niet een theorie over de geestelijke strijd, maar is een verslag van die strijd in een bepaald gebied.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Walter Tessensohn
Uitgever
Wes Stonehens
ISBN
9789081398442
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99