Een schip van bloed en barnsteen

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Tais Teng

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat.Deventer, de Hanzetijd.Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar vermoorden. Die van Jord en Nadia willen hen juist zo snel mogelijk uithuwelijken, maar absoluut niet aan elkaar.Als de bisschop Jords familie ruïneert, zit er maar één ding op als ze ooit willen trouwen: rijker worden dan de bisschop zelf. Nu werd een Viking voorvader van Nadia ooit begraven in een drakenschip van puur barnsteen. Dat is een schat, groot genoeg om heel Deventer te kopen!Ze krijgen hulp: Nadia's overgrootmoeder is de meest gevreesde heks van Rusland, Baba Yaga. Maar een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat...OVER DE AUTEUR:Tais Teng (1952) ambieerde als kind een carrière als ruimtepiloot of duiker naar verzonken schatten, maar vestigde uiteindelijk zijn naam als auteur en illustrator/kunstenaar. In de jaren tachtig begon Tais met het schrijven van boeken voor de jeugd. Inmiddels heeft hij meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen en volwassen. Tais heeft een voorkeur voor griezelverhalen en SF, maar schrijft tevens detectives en historische romans. Ook was hij, samen met bekende schrijvers als Paul van Loon en Bies van Ede, lid van het Griezelgenootschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tais Teng
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789463080002
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat.

Deventer, de Hanzetijd.

Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar vermoorden. Die van Jord en Nadia willen hen juist zo snel mogelijk uithuwelijken, maar absoluut niet aan elkaar.

Als de bisschop Jords familie ruïneert, zit er maar één ding op als ze ooit willen trouwen: rijker worden dan de bisschop zelf. Nu werd een Viking voorvader van Nadia ooit begraven in een drakenschip van puur barnsteen. Dat is een schat, groot genoeg om heel Deventer te kopen!

Ze krijgen hulp: Nadia's overgrootmoeder is de meest gevreesde heks van Rusland, Baba Yaga. Maar een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat...

OVER DE AUTEUR:

Tais Teng (1952) ambieerde als kind een carrière als ruimtepiloot of duiker naar verzonken schatten, maar vestigde uiteindelijk zijn naam als auteur en illustrator/kunstenaar. In de jaren tachtig begon Tais met het schrijven van boeken voor de jeugd. Inmiddels heeft hij meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen en volwassen. Tais heeft een voorkeur voor griezelverhalen en SF, maar schrijft tevens detectives en historische romans. Ook was hij, samen met bekende schrijvers als Paul van Loon en Bies van Ede, lid van het Griezelgenootschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tais Teng
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789463080002
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99