Een roos vol splinters

Prijs € 22,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Frits Criens

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'... verkrachting is een aanslag die je leven ontregelt, dromen verandert in nachtmerries, vuur bederft, energie uitput en wilskracht verdooft. Verkrachting is een vloek die je gedachten vergiftigt met woede en haat, je verlamt met onmachtige fantasieën over wraak.' (Lieke Vallen)Lieke Vallen, de hoofdpersoon in Een roos vol splinters, wordt op haar zeventiende verkracht maar weet niet door wie en hoe. Haar dominante, manipulerende vader legt de schuld bij haar neer en hulpverleners hebben geen idee hoe groot de verwoestende aanslag is die er op haar identiteit is gepleegd. Niettemin weet zij zich ongebroken staande te houden en heeft zelfs de kracht om haar vader, als de tijd daar is, op zijn plaats te zetten. Een buitengewoon dappere daad. Haar vriend Arjan helpt haar, langzaam haar geestelijke balans te hervinden, tot een lichamelijk trauma haar leven dreigt te ruïneren.Een roos vol splinters is het relaas van een beschadigde jonge vrouw en haar wanhopige gevecht om haar liefde volledig te kunnen bewijzen. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurde verkrachting. Deze ontroerende, spannende en bij vlagen geestige roman maakt de pijn die slachtoffers van verkrachting meedragen invoelbaar. Een roos vol splinters is een boek dat geschreven moest worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frits Criens
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Beschrijving

'... verkrachting is een aanslag die je leven ontregelt, dromen verandert in nachtmerries, vuur bederft, energie uitput en wilskracht verdooft. Verkrachting is een vloek die je gedachten vergiftigt met woede en haat, je verlamt met onmachtige fantasieën over wraak.' (Lieke Vallen)

Lieke Vallen, de hoofdpersoon in Een roos vol splinters, wordt op haar zeventiende verkracht maar weet niet door wie en hoe. Haar dominante, manipulerende vader legt de schuld bij haar neer en hulpverleners hebben geen idee hoe groot de verwoestende aanslag is die er op haar identiteit is gepleegd. Niettemin weet zij zich ongebroken staande te houden en heeft zelfs de kracht om haar vader, als de tijd daar is, op zijn plaats te zetten. Een buitengewoon dappere daad.
Haar vriend Arjan helpt haar, langzaam haar geestelijke balans te hervinden, tot een lichamelijk trauma haar leven dreigt te ruïneren.

Een roos vol splinters is het relaas van een beschadigde jonge vrouw en haar wanhopige gevecht om haar liefde volledig te kunnen bewijzen. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurde verkrachting. Deze ontroerende, spannende en bij vlagen geestige roman maakt de pijn die slachtoffers van verkrachting meedragen invoelbaar. Een roos vol splinters is een boek dat geschreven moest worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frits Criens
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99