Een onverwachte kerst (e-Book)

Met kerst kunnen er bijzondere dingen gebeuren...

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Natalie Cox

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geestige en hartverwarmende feelgoodroman, speciaal voor de kerstdagen, voor de fans van Love Actually en The HolidayCharlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen. Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.Een onverwachte kerst is hilarisch, hartverwarmend en heerlijk kerstig, met een onweerstaanbaar onhandige hoofdpersoon. Eén ding is duidelijk: dit verhaal mag niet ontbreken onder je kerstboom!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Natalie Cox
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402312249
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1283775 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

Geestige en hartverwarmende feelgoodroman, speciaal voor de kerstdagen, voor de fans van Love Actually en The Holiday

Charlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Een onverwachte kerst is hilarisch, hartverwarmend en heerlijk kerstig, met een onweerstaanbaar onhandige hoofdpersoon. Eén ding is duidelijk: dit verhaal mag niet ontbreken onder je kerstboom!

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Natalie Cox
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402312249
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1283775 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99