Een onvergetelijke dag (e-Book)

De mooiste dag van je leven kan wel eens heel anders verlopen dan je voor ogen had

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Elin Hilderbrand

EPUB met digitaal watermerk | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van Elin Hilderbrands boeken werden in Nederland en Vlaanderen al 70.000 exemplaren verkocht De zomermaanden betekenen voor de meeste mensen zon, rust en veel vrije dagen, maar op Nantucket betekent het ‘trouw-seizoen’. Zodra de dagen iets warmer worden is het beeld van een zenuwachtige bruid die op het hysterische af Main Street op en neer rent net zo gewoon en onafwendbaar als de zon die ondergaat. Maar deze zomer staat er een bijzondere bruiloft op het menu, de Otis-Winbury-bruiloft. De ouders van de bruidegom zijn stinkend rijk en hebben kosten noch moeite gespaard om er het grootste evenement in jaren van te maken, dat iedereen zich nog lang zal heugen. Het wordt inderdaad een memorabele dag, maar niet zoals iedereen van tevoren had gedacht. Op de ochtend van de bruiloft wordt er een lichaam gevonden, en iedereen is op slag verdachte in een moordzaak. Politiecommissaris Ed Kapenash valt de twijfelachtige eer te beurt de gasten te ondervragen, en hij komt er al snel achter dat ook een glamoureuze vip-bruiloft veel weg kan hebben van een mijnenveld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elin Hilderbrand
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310245
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
368223 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Van Elin Hilderbrands boeken werden in Nederland en Vlaanderen al 70.000 exemplaren verkocht

De zomermaanden betekenen voor de meeste mensen zon, rust en veel vrije dagen, maar op Nantucket betekent het ‘trouw-seizoen’. Zodra de dagen iets warmer worden is het beeld van een zenuwachtige bruid die op het hysterische af Main Street op en neer rent net zo gewoon en onafwendbaar als de zon die ondergaat. Maar deze zomer staat er een bijzondere bruiloft op het menu, de Otis-Winbury-bruiloft. De ouders van de bruidegom zijn stinkend rijk en hebben kosten noch moeite gespaard om er het grootste evenement in jaren van te maken, dat iedereen zich nog lang zal heugen.

Het wordt inderdaad een memorabele dag, maar niet zoals iedereen van tevoren had gedacht. Op de ochtend van de bruiloft wordt er een lichaam gevonden, en iedereen is op slag verdachte in een moordzaak. Politiecommissaris Ed Kapenash valt de twijfelachtige eer te beurt de gasten te ondervragen, en hij komt er al snel achter dat ook een glamoureuze vip-bruiloft veel weg kan hebben van een mijnenveld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elin Hilderbrand
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310245
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
368223 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99