Een meisje, een droom

Solo rond de wereld

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Laura Dekker

Paperback | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Als je graag de andere kant van de wereld wilt zien, kun je twee dingen doen. Je kunt de wereld op zijn kop zetten of zelf naar de andere kant gaan.' Zo begint het boek van Laura Dekker, zeilster in hart en nieren. Als achtjarige droomt Laura al van een reis om de wereld. Na een bijna een jaar durende strijd met de overheid wordt Laura eindelijk vrijgesproken en kan ze weg. Op veertienjarige leeftijd hijst de dappere Laura in Gibraltar de zeilen van haar twaalf meter lange zeiljacht Guppy. Ze begint aan het machtigste avontuur van haar leven. In haar eentje wil ze proberen rond de wereld te zeilen, een uitdaging die nog nooit door een meisje van die leeftijd is aangedurfd. In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen met dieren zoals dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van oorspronkelijke eilandbewoners tot stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen. Hoe zal ze reageren op de eenzaamheid, op hevige stormen of ongelukken? Geeft de overheid zich gewonnen na Laura's vrijspraak? Als Laura tenslotte anderhalf jaar later ongedeerd de hele wereld is rondgevaren, heeft ze met Guppy meer dan 27.000 zeemijl afgelegd, alle grote oceanen bedwongen, maar vooral zichzelf overwonnen. Een hartverwarmend verslag van een moedige, waargebeurde expeditie die Laura door haar vechtlust en doorzettingsvermogen heeft neergezet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Dekker
Uitgever
Hollandia
ISBN
9789064106989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

'Als je graag de andere kant van de wereld wilt zien, kun je twee dingen doen. Je kunt de wereld op zijn kop zetten of zelf naar de andere kant gaan.'

Zo begint het boek van Laura Dekker, zeilster in hart en nieren. Als achtjarige droomt Laura al van een reis om de wereld. Na een bijna een jaar durende strijd met de overheid wordt Laura eindelijk vrijgesproken en kan ze weg. Op veertienjarige leeftijd hijst de dappere Laura in Gibraltar de zeilen van haar twaalf meter lange zeiljacht Guppy. Ze begint aan het machtigste avontuur van haar leven. In haar eentje wil ze proberen rond de wereld te zeilen, een uitdaging die nog nooit door een meisje van die leeftijd is aangedurfd.

In Een meisje een droom lees je over haar ongelofelijke tocht vol met verrassende en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen met dieren zoals dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van oorspronkelijke eilandbewoners tot stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen. Hoe zal ze reageren op de eenzaamheid, op hevige stormen of ongelukken? Geeft de overheid zich gewonnen na Laura's vrijspraak?

Als Laura tenslotte anderhalf jaar later ongedeerd de hele wereld is rondgevaren, heeft ze met Guppy meer dan 27.000 zeemijl afgelegd, alle grote oceanen bedwongen, maar vooral zichzelf overwonnen.

Een hartverwarmend verslag van een moedige, waargebeurde expeditie die Laura door haar vechtlust en doorzettingsvermogen heeft neergezet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Dekker
Uitgever
Hollandia
ISBN
9789064106989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99