Een gewaarschuwd mens

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jeffrey Archer

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het vierde deel van de verslavende Clifton-serie over een familie met een groot geheim Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties uit de familie Clifton hun weg te vinden. In een verhaal dat decennia en continenten omspant, laat Jeffrey Archer je meeleven met hun lotgevallen en brengt hij op grandioze wijze een voorbij tijdperk tot leven. De zestiger jaren zijn voor de families Clifton en Barrington een roerige tijd. De geadopteerde dochter van Harry en Emma wil trouwen, maar iemand fluistert haar aanstaande schoonmoeder giftige roddels in… Ook in zaken zit het niet altijd mee: er zijn kapers op de kust die het bestuur van het familiebedrijf naar zich toe proberen te trekken. Er ontspint zich een spannende strijd vol wraak, blinde ambitie en verraad.De pers over de boeken van Jeffrey Archer ‘Archer is een meesterlijk entertainer.’ Time‘Slimme plots, soepele stijl. Archer speelt een kat-en-muisspel met de lezer.’ The New York Times‘Een verteller in de klasse van Alexandre Dumas. Onovertroffen vakmanschap.’ Washington Post

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Archer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022575574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Het vierde deel van de verslavende Clifton-serie over een familie met een groot geheim

Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties uit de familie Clifton hun weg te vinden. In een verhaal dat decennia en continenten omspant, laat Jeffrey Archer je meeleven met hun lotgevallen en brengt hij op grandioze wijze een voorbij tijdperk tot leven.

De zestiger jaren zijn voor de families Clifton en Barrington een roerige tijd. De geadopteerde dochter van Harry en Emma wil trouwen, maar iemand fluistert haar aanstaande schoonmoeder giftige roddels in… Ook in zaken zit het niet altijd mee: er zijn kapers op de kust die het bestuur van het familiebedrijf naar zich toe proberen te trekken. Er ontspint zich een spannende strijd vol wraak, blinde ambitie en verraad.


De pers over de boeken van Jeffrey Archer

‘Archer is een meesterlijk entertainer.’ Time

‘Slimme plots, soepele stijl. Archer speelt een kat-en-muisspel met de lezer.’ The New York Times

‘Een verteller in de klasse van Alexandre Dumas. Onovertroffen vakmanschap.’ Washington Post

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Archer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022575574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99