Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma- en portfoiomanagement

van piramiden in steen en organisatie, tot waardescheppende teams. Projectondernemerschap als toekomst

Prijs € 39,97

Niet beschikbaar

Rene Hombergen

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een geschiedenis, heden en toekomst van project-, programma- en portfoliomanagementVan piramiden in steen en organisatie, tot waardescheppende teamsWat biedt dit boek u?Projecten zijn oud. Projectmanagement is jong. Hoe ontwikkelt dit vakgebied zich verder tot meer ondernemerschap? Welke vernieuwingen leiden tot een steeds betere waardecreatie? In dit boek neemt René Hombergen u mee op een reis van klassieke gebiedsveroveringen tot moderne innovatieve diensten. Wat zijn situationeel de juiste aanpakken voor projecten? Hoe maakt u gebruik van teamliefde en van onderling leiderschapsgedrag? Wat verrijken programma's aan hun omgeving? Hoe kunt u met portfoliomanagement uw strategie soepel verbinden aan het spontane werk in projecten? Dit werk biedt u antwoorden. En helpt u uw relevante vervolgvragen te stellen.Dit is het eerste boek dat de Angelsaksische én de Rijnlandse aanpakken tot vernieuwing in één overzicht toont. Voor zowel projecten, programma's als portfolio's. U vindt vele handvatten om uw vernieuwingen te richten op de juiste techniek, passie en plezier in de projecten, en op wederkerige waarde voor uw omgeving. U begrijpt uw projecten als een ding, als een sociaal construct en als een contextueel proces.Over de auteurRené Hombergen schreef negen (in managementrecensies overwegend goed ("meer dan uitstekend handvat" gold meer dan de helft) ontvangen) boeken over projecten. Hij heeft ruime ervaring in de discipline in diverse branches. In zijn tiende boek 'historie, heden en de dag van morgen' synthetiseert hij u zijn inzichten in een fraai, dan wel uniek, overzichtswerk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rene Hombergen
Uitgever
Elix Uitgevers
ISBN
9789082030853
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
552

Beschrijving

Een geschiedenis, heden en toekomst
van project-, programma- en portfoliomanagement

Van piramiden in steen en organisatie, tot waardescheppende teams

Wat biedt dit boek u?
Projecten zijn oud. Projectmanagement is jong. Hoe ontwikkelt dit vakgebied zich verder tot meer ondernemerschap? Welke vernieuwingen leiden tot een steeds betere waardecreatie?
In dit boek neemt René Hombergen u mee op een reis van klassieke gebiedsveroveringen tot moderne innovatieve diensten. Wat zijn situationeel de juiste aanpakken voor projecten? Hoe maakt u gebruik van teamliefde en van onderling leiderschapsgedrag? Wat verrijken programma's aan hun omgeving? Hoe kunt u met portfoliomanagement uw strategie soepel verbinden aan het spontane werk in projecten?
Dit werk biedt u antwoorden. En helpt u uw relevante vervolgvragen te stellen.
Dit is het eerste boek dat de Angelsaksische én de Rijnlandse aanpakken tot vernieuwing in één overzicht toont. Voor zowel projecten, programma's als portfolio's. U vindt vele handvatten om uw vernieuwingen te richten op de juiste techniek, passie en plezier in de projecten, en op wederkerige waarde voor uw omgeving. U begrijpt uw projecten als een ding, als een sociaal construct en als een contextueel proces.

Over de auteur
René Hombergen schreef negen (in managementrecensies overwegend goed ("meer dan uitstekend handvat" gold meer dan de helft) ontvangen) boeken over projecten. Hij heeft ruime ervaring in de discipline in diverse branches. In zijn tiende boek 'historie, heden en de dag van morgen' synthetiseert hij u zijn inzichten in een fraai, dan wel uniek, overzichtswerk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rene Hombergen
Uitgever
Elix Uitgevers
ISBN
9789082030853
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
552

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99