Een coachingscultuur ontwikkelen in organisaties

voor coaches en leidinggevenden

Prijs € 39,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Peter Hawkins

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe ontwikkel je een coachingscultuur in je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat die aansluit bij de prestaties van de organisatie?Veel organisaties besteden veel geld aan externe en interne coaching en staan onder druk om te laten zien dat dit zinvolle investeringen zijn. Een coachingscultuur ontwikkelen helpt bij:· het creëren van een cultuur waarin coaching deel uitmaakt van 'hoe de dingen hier gaan'.· het creëren van de juiste mix van coaching door lijnmanagers, interne gespecialiseerde coaches en externe coaches· het combineren van individuele en teamcoaching en het laten aansluiten van beide bij de (verander)agenda van de organisatie· het oogsten van leren binnen de organisatie uit de honderden of duizenden coachingsgesprekkenOm ook in de organisaties van de toekomst effectief te zijn, moeten coaches in staat zijn om hun aanbod af te stemmen op deze grote organisaties.Managers, coaches, organisatieadviseurs en HR-professionals vinden in dit boek een praktisch stappenplan dat antwoord biedt op de vraag hoe coaching kan worden gekoppeld aan organisatieontwikkeling en het creëren van werkelijke waarde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Hawkins
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Hoe ontwikkel je een coachingscultuur in je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat die aansluit bij de prestaties van de organisatie?

Veel organisaties besteden veel geld aan externe en interne coaching en staan onder druk om te laten zien dat dit zinvolle investeringen zijn. Een coachingscultuur ontwikkelen helpt bij:

· het creëren van een cultuur waarin coaching deel uitmaakt van 'hoe de dingen hier gaan'.

· het creëren van de juiste mix van coaching door lijnmanagers, interne gespecialiseerde coaches en externe coaches

· het combineren van individuele en teamcoaching en het laten aansluiten van beide bij de (verander)agenda van de organisatie

· het oogsten van leren binnen de organisatie uit de honderden of duizenden coachingsgesprekken

Om ook in de organisaties van de toekomst effectief te zijn, moeten coaches in staat zijn om hun aanbod af te stemmen op deze grote organisaties.

Managers, coaches, organisatieadviseurs en HR-professionals vinden in dit boek een praktisch stappenplan dat antwoord biedt op de vraag hoe coaching kan worden gekoppeld aan organisatieontwikkeling en het creëren van werkelijke waarde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Hawkins
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99