Economie van de liefde

de gedeelde waarheid op tafel

Prijs € 22,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Mariska Appelman

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Als je kunt zijn wie je bent en kunt doen waartoe je bent uitgerust, dan ben je de gelukkigste mens op aarde".Mariska Appelman was de jongste vrouwelijke makelaar die in Nederland beëdigd werd. Daarmee trad ze toe tot de wereld van geld, macht en - helaas ook - oneigenlijkheid. Toch blijft het vak haar boeien door het dagelijks contact met mensen. Gewoon en bijzonder. Drie decennia lang sprak zij hen aan de keukentafel. Over wonen, over leven. Het gaf haar een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving en de kanteling waarin wij ons bevinden. Ook de vele reizen naar het buitenland verschaften haar bijzondere inzichten. Ze ontmoette een grote diversiteit aan volkeren, culturen, individuen en meningen. En juist die diversiteit bevestigde haar overtuiging dat wij allen één zijn. Dat alle meningen samen de gedeelde waarheid vormen. Haar levenspad ontvouwde haar levensopdracht: het realiseren van een duurzame samenleving. Een lokale economie binnen een dorp dat zelfvoorzienend en lokaal eigendom is. Vanuit het principeMeester-Gezel-Leerling komt ieder individu volledig tot zijn recht. Vanuit een gedeelde waarheid ontwikkelen zij de schijf van vier: onderwijs, gezondheidszorg, ecologie en economie. Samen creëren zij een holistische samenleving met energetisch uitgebalanceerde mensen. Waarin ieders talent werkelijk wordt erkend en waarbinnen zelfverwerkelijking het hoogste doel is. Als makelaar van de samenleving ontvouwt Mariska haar visie in ganzenvlucht. Ze brengt de gedeelde waarheid op tafel voor een gevleugelde samenleving. Vlieg mee naar een toekomst vol geluk en liefde: een Economie van de Liefde. Mariska Appelman (21-12-1968) Mariska is moeder van twee zoons, beëdigd makelaar sinds 1994, eigenaar van De Stijl Makelaardij en oprichter van The Style Foundation, waarmee zij onderwijsprojecten met een eerlijke economische basis opzet in Kenia. Haar wens is om dorpen op te richten dieleven volgens een Economie van de Liefde en dat uit te rollen over de hele wereld. Dit kan zij niet alleen. Daarvoor moeten wij de handen ineenslaan. Alles begint bij bewustwording. Laat u meevoeren op een reis naar een betere wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mariska Appelman
Uitgever
Nieuwe Stijl B.V.
ISBN
9789090296999
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

"Als je kunt zijn wie je bent en kunt doen waartoe je bent uitgerust, dan ben je de gelukkigste mens op aarde".

Mariska Appelman was de jongste vrouwelijke makelaar die in Nederland beëdigd werd. Daarmee trad ze toe tot de wereld van geld, macht en - helaas ook - oneigenlijkheid. Toch blijft het vak haar boeien door het dagelijks contact met mensen. Gewoon en bijzonder. Drie decennia lang sprak zij hen aan de keukentafel. Over wonen, over leven. Het gaf haar een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving en de kanteling waarin wij ons bevinden.

Ook de vele reizen naar het buitenland verschaften haar bijzondere inzichten. Ze ontmoette een grote diversiteit aan volkeren, culturen, individuen en meningen. En juist die diversiteit bevestigde haar overtuiging dat wij allen één zijn. Dat alle meningen samen de gedeelde waarheid vormen.
Haar levenspad ontvouwde haar levensopdracht: het realiseren van een duurzame samenleving. Een lokale economie binnen een dorp dat zelfvoorzienend en lokaal eigendom is. Vanuit het principe
Meester-Gezel-Leerling komt ieder individu volledig tot zijn recht. Vanuit een gedeelde waarheid ontwikkelen zij de schijf van vier: onderwijs, gezondheidszorg, ecologie en economie. Samen creëren zij een holistische samenleving met energetisch uitgebalanceerde mensen. Waarin ieders talent werkelijk wordt erkend en waarbinnen zelfverwerkelijking het hoogste doel is.
Als makelaar van de samenleving ontvouwt Mariska haar visie in ganzenvlucht.
Ze brengt de gedeelde waarheid op tafel voor een gevleugelde samenleving.
Vlieg mee naar een toekomst vol geluk en liefde: een Economie van de Liefde.

Mariska Appelman (21-12-1968)

Mariska is moeder van twee zoons, beëdigd makelaar sinds 1994, eigenaar van
De Stijl Makelaardij en oprichter van The Style Foundation, waarmee zij onderwijsprojecten
met een eerlijke economische basis opzet in Kenia. Haar wens is om dorpen op te richten die
leven volgens een Economie van de Liefde en dat uit te rollen over de hele wereld.
Dit kan zij niet alleen. Daarvoor moeten wij de handen ineenslaan. Alles begint bij bewustwording.
Laat u meevoeren op een reis naar een betere wereld.



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mariska Appelman
Uitgever
Nieuwe Stijl B.V.
ISBN
9789090296999
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99