Economie. Een inleiding herwerkte editie 2013 Oefeningen

een inleiding; oefeningen

Prijs € 24,90

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Andre Watteyne, Dries Heyte, Stephan Weemaes

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Economie, een inleiding: oefeningen vormt één geheel met het handboek Economie, een inleiding van André Decoster (red.). Het is een onontbeerlijk studiemiddel om zich de leerstof uit het handboek eigen te maken. Bij elk hoofdstuk uit het handboek zijn open vragen en meerkeuzevragen voorzien die samen de volledige leerstof omvatten. De volgorde van de vragen respecteert de opbouw en de structuur van het handboek.Doorheen het boek evolueert de vraagstelling van relatief eenvoudig tot behoorlijk moeilijk. Ook binnen een open vraag kan de moeilijkheidsgraad van de deelvragen nog oplopen. De echt moeilijke vragen zijn niet toegevoegd om je te ontmoedigen, maar om je uit te dagen jouw eigen grenzen te verkennen.De stapsgewijs uitgewerkte oplossingen van de oefeningen zijn te vinden op de website www.upl.be/economie. Met deze 'delocalisatie' van de antwoorden hopen we je te stimuleren om eerst eigen antwoorden te formuleren en pas nadien na te gaan of je op het juiste spoor zit. Wie meteen het antwoord kan bekijken, leert veel minder bij dan wie eerst zonder hulp het juiste antwoord zoekt. De website geeft de auteurs ook de mogelijkheid om de antwoorden voortdurend bij te werken aan de hand van feedback van de lezers. Opmerkingen en suggesties zijn steeds welkom op economie@upl.be.Dit oefenboek actief gebruiken is een uitstekende manier om de opgedane kennis uit het handboek te toetsen, zowel in een schoolse context - enkele vragen werden uit vroegere examens geput - als in het kader van zelfstudie. De auteurs hopen met dit oefenboek te kunnen bijdragen aan het economisch inzicht van wie het handboek Economie, een inleiding moet of wil studeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andre Watteyne, Dries Heyte, Stephan Weemaes
Uitgever
Universitaire Pers Leuven
ISBN
9789058679826
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Economie, een inleiding: oefeningen vormt één geheel met het handboek Economie, een inleiding van André Decoster (red.). Het is een onontbeerlijk studiemiddel om zich de leerstof uit het handboek eigen te maken. Bij elk hoofdstuk uit het handboek zijn open vragen en meerkeuzevragen voorzien die samen de volledige leerstof omvatten. De volgorde van de vragen respecteert de opbouw en de structuur van het handboek.

Doorheen het boek evolueert de vraagstelling van relatief eenvoudig tot behoorlijk moeilijk. Ook binnen een open vraag kan de moeilijkheidsgraad van de deelvragen nog oplopen. De echt moeilijke vragen zijn niet toegevoegd om je te ontmoedigen, maar om je uit te dagen jouw eigen grenzen te verkennen.

De stapsgewijs uitgewerkte oplossingen van de oefeningen zijn te vinden op de website www.upl.be/economie. Met deze 'delocalisatie' van de antwoorden hopen we je te stimuleren om eerst eigen antwoorden te formuleren en pas nadien na te gaan of je op het juiste spoor zit. Wie meteen het antwoord kan bekijken, leert veel minder bij dan wie eerst zonder hulp het juiste antwoord zoekt. De website geeft de auteurs ook de mogelijkheid om de antwoorden voortdurend bij te werken aan de hand van feedback van de lezers. Opmerkingen en suggesties zijn steeds welkom op economie@upl.be.

Dit oefenboek actief gebruiken is een uitstekende manier om de opgedane kennis uit het handboek te toetsen, zowel in een schoolse context - enkele vragen werden uit vroegere examens geput - als in het kader van zelfstudie. De auteurs hopen met dit oefenboek te kunnen bijdragen aan het economisch inzicht van wie het handboek Economie, een inleiding moet of wil studeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andre Watteyne, Dries Heyte, Stephan Weemaes
Uitgever
Universitaire Pers Leuven
ISBN
9789058679826
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99