Troika hier, troika daar (e-Book)

het allermooiste bij elkaar

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Drs. P

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zinnen zijn altijd puntgaaf. De woorden kloppen, ze staan op de juiste plek en ze zijn nooit saai of voorspelbaar. En mocht het juiste woord nog niet bestaan, dan wordt het door Drs. P verzonnen. Het verplicht zeslettergrepige woord in de versvorm ollekebolleke leent zich daar uitstekend voor (mensheidontluisterend, onwaarheidslievender, pedofiliefdesdrift), maar ook een rijmwoord op ‘herfst’ kan gewoon uitgevonden worden: ‘De oude juffrouw Zomer, baas Voorjaar, meester Herfst – Ze riepen driewerf schande, juffrouw Zomer het driewerfst.’ Het werk van Drs. P is verrassend, vol fantasie, bizarre wendingen en gruwelijkheden. Hij is in staat een vraagteken een geloofwaardig gevoelsleven te geven en schetst hoe een mondiale melaatsheidepidemie het begin kan zijn van wereldvrede. Drs. P laat een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Deze bloemlezing streeft ernaar een goed overzicht te geven van zijn werk, met zowel aandacht voor de klassiekers als voor minder bekende stukken. Steeds is zijn originele geest te herkennen, vol droge humor en verbeeldingskracht. Of het onderwerp nu triviaal is of verheven, avontuurlijk of alledaags, Drs. P vindt er de juiste woorden voor. Het is een genot om je onder te dompelen in dit bonte universum.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Drs. P
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801735
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
2453498 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Beschrijving

De zinnen zijn altijd puntgaaf. De woorden kloppen, ze staan op de juiste plek en ze zijn nooit saai of voorspelbaar. En mocht het juiste woord nog niet bestaan, dan wordt het door Drs. P verzonnen. Het verplicht zeslettergrepige woord in de versvorm ollekebolleke leent zich daar uitstekend voor (mensheidontluisterend, onwaarheidslievender, pedofiliefdesdrift), maar ook een rijmwoord op ‘herfst’ kan gewoon uitgevonden worden: ‘De oude juffrouw Zomer, baas Voorjaar, meester Herfst – Ze riepen driewerf schande, juffrouw Zomer het driewerfst.’ Het werk van Drs. P is verrassend, vol fantasie, bizarre wendingen en gruwelijkheden. Hij is in staat een vraagteken een geloofwaardig gevoelsleven te geven en schetst hoe een mondiale melaatsheidepidemie het begin kan zijn van wereldvrede.
Drs. P laat een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Deze bloemlezing streeft ernaar een goed overzicht te geven van zijn werk, met zowel aandacht voor de klassiekers als voor minder bekende stukken. Steeds is zijn originele geest te herkennen, vol droge humor en verbeeldingskracht. Of het onderwerp nu triviaal is of verheven, avontuurlijk of alledaags, Drs. P vindt er de juiste woorden voor. Het is een genot om je onder te dompelen in dit bonte universum.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Drs. P
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801735
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
2453498 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99