Primeurjager (e-Book)

hoe ik twintig jaar sensatiejournalistiek overleefde

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Guido den Aantrekker

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder de tekst: NOOIT MEE PRATEN, Youp van ’t Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een getrouwde glamourvrouw smeekte hem niets te publiceren over hun amourette in een wc-hokje. Sterreporter Guido den Aantrekker overleefde twintig jaar sensatiejournalistiek. Primeurjager geeft een sensationeel inkijkje in de harde gossipwereld, waar je vriend van vandaag je vijand van morgen kan zijn – of andersom. Over de trucs en vermommingen, de primeurs, de blunders, de bedreigingen, de deals, de tipgevers, de ruzies en de rechtszaken. Over halsbrekende achtervolgingen, vermeende liefdesbaby’s, flirtende prinsessen en geheim gebleven affaires. Maar tevens over de twijfels en spijt van een non-scrupuleuze newsgetter, de grenzen van de journalistiek en de ethiek, want: hoe ver moet je als sensatiejournalist daadwerkelijk gaan voor een primeur? Met Primeurjager schreef Guido den Aantrekker – de ongeschreven omerta van zijn metier trotserend – een volop anekdotisch, hilarisch én waarheidsgetrouw boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido den Aantrekker
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801346
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1263175 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Beschrijving

In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder de tekst: NOOIT MEE PRATEN, Youp van ’t Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een getrouwde glamourvrouw smeekte hem niets te publiceren over hun amourette in een wc-hokje. Sterreporter Guido den Aantrekker overleefde twintig jaar sensatiejournalistiek. Primeurjager geeft een sensationeel inkijkje in de harde gossipwereld, waar je vriend van vandaag je vijand van morgen kan zijn – of andersom. Over de trucs en vermommingen, de primeurs, de blunders, de bedreigingen, de deals, de tipgevers, de ruzies en de rechtszaken. Over halsbrekende achtervolgingen, vermeende liefdesbaby’s, flirtende prinsessen en geheim gebleven affaires. Maar tevens over de twijfels en spijt van een non-scrupuleuze newsgetter, de grenzen van de journalistiek en de ethiek, want: hoe ver moet je als sensatiejournalist daadwerkelijk gaan voor een primeur?
Met Primeurjager schreef Guido den Aantrekker – de ongeschreven omerta van zijn metier trotserend – een volop anekdotisch, hilarisch én waarheidsgetrouw boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido den Aantrekker
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801346
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1263175 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99