Mindere goden (e-Book)

Een bundel voetbalverhalen om het oranjeloze WK mee door te komen

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Team Edgar

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Johan Cruyff, Willem van Hanegem, Dennis Bergkamp en Ruud van Nistelrooy. Het WK van 1998, met Kluivert, Davids en Stam. Of het legendarische WK met Robin van Persie en Rafael van der Vaart. Met Arjen Robben. We juichten, we gilden, en we sprongen massaal de grachten in. En nu? Er mogen meer landen naar het WK dan ooit. Bijna iedereen mag meedoen. Bíjna, ja. Wat ging er mis? Om Don Leo Beenhakker te citeren: ‘Haben Sie eine Stunde?’ Gelukkig is er altijd nog Team Edgar, hét voetbalteam dat op alle toernooien present is – of het zich nou kwalificeert of niet. Er zijn immers altijd weer nieuwe antihelden te bezingen. Team Edgar gaat waar geen enkele voetbalschrijver ooit ging. Met verhalen over de fopwinkel van Mario Been. Over Rafaël van der Vaart die er ’s nachts uit moet om te poepen. Over Aad de Mos bij de AA. Dit is niet Beenhakkers verhuisdoos 13, dit is verhuisdoos 13 in het kwadraat. Mindere goden is een bundel vol genadeloos literair voetbalproza die jou, als voetballiefhebber, met een glimlach door het oranjeloze WK helpt. Want lachen als een boer met kiespijn is altijd nog beter dan met een bord lauwe bami en een jankend kind op schoot naar Iran Egypte kijken. Maar da’s logisch.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Team Edgar
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038805511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
299418 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Johan Cruyff, Willem van Hanegem, Dennis Bergkamp en Ruud van Nistelrooy. Het WK van 1998, met Kluivert, Davids en Stam. Of het legendarische WK met Robin van Persie en Rafael van der Vaart. Met Arjen Robben. We juichten, we gilden, en we sprongen massaal de grachten in. En nu? Er mogen meer landen naar het WK dan ooit. Bijna iedereen mag meedoen. Bíjna, ja. Wat ging er mis? Om Don Leo Beenhakker te citeren: ‘Haben Sie eine Stunde?’

Gelukkig is er altijd nog Team Edgar, hét voetbalteam dat op alle toernooien present is – of het zich nou kwalificeert of niet. Er zijn immers altijd weer nieuwe antihelden te bezingen. Team Edgar gaat waar geen enkele voetbalschrijver ooit ging. Met verhalen over de fopwinkel van Mario Been. Over Rafaël van der Vaart die er ’s nachts uit moet om te poepen. Over Aad de Mos bij de AA. Dit is niet Beenhakkers verhuisdoos 13, dit is verhuisdoos 13 in het kwadraat.

Mindere goden is een bundel vol genadeloos literair voetbalproza die jou, als voetballiefhebber, met een glimlach door het oranjeloze WK helpt. Want lachen als een boer met kiespijn is altijd nog beter dan met een bord lauwe bami en een jankend kind op schoot naar Iran Egypte kijken. Maar da’s logisch.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Team Edgar
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038805511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
299418 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99