Maandagskinderen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Arnaldur Indridason

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Reykjavik pleegt de veertigjarige pati Daniel zelfmoord in een inrichting. Vrijwel gelijktijdig komt een bejaarde man bij een brand om het leven. Beide gevallen houden verband met elkaar. De bejaarde man heeft Daniel in de jaren zestig lesgegeven en blijkt hem kort voor zijn dood met een aantal bezoeken te hebben vereerd.Aan inspecteur Erlendur en zijn kompaan Sigur ur i de taak om de achtergronden van beide zaken te onderzoeken. Ook de broer van Daniel begint naspeuringen te doen. Onafhankelijk van elkaar komen ze tot gruwelijke conclusies.Arnaldur Indri ason (1961) is de bekendste auteur van IJsland. Zijn thrillers Noor-derveen en Moordkuil zijn bekroond met de Glazen Sleutel, de jaarlijkse prijs voor het beste Scandinavische misdaadboek. Inmiddels wordt zijn werk over de hele wereld vertaald. Maandagskinderen is het eerste boek in de serie met inspecteur Erlendur in de hoofdrol.'Hoe meer je leest van Indri ason, hoe nieuwsgieriger je wordt naar zijn volgende boek.' - BOEK'Buitengewoon spannend en geloofwaardig geschreven.' - NBDOver de andere boeken van Arnaldur Indri ason oordeelde de pers:'Noorderveen is een knap geschreven, mooi gedoseerde thriller.' - DE MORGEN'Een prachtig boek.' - CRIMEZONE.NL OVER NOORDERVEEN'Een topprestatie.' - HET PAROOL over Moordkuil'*****' - VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS voor Moordkuil'Er valt nauwelijks een schot, maar de haarfijne manier waarop de dikwijls gruwelijke feiten en de motieven van de vaak toevallige daders en slachtoffers worden ontrafeld, sleept je mee tot de allerlaatste bladzijde.' - HUMO over Engelenstem'Indrukwekkend.' - DE VOLKSKRANT over Engelenstem

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnaldur Indridason
Uitgever
Querido
ISBN
9789021440705
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1095429 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Reykjavik pleegt de veertigjarige pati Daniel zelfmoord in een inrichting. Vrijwel gelijktijdig komt een bejaarde man bij een brand om het leven. Beide gevallen houden verband met elkaar. De bejaarde man heeft Daniel in de jaren zestig lesgegeven en blijkt hem kort voor zijn dood met een aantal bezoeken te hebben vereerd.
Aan inspecteur Erlendur en zijn kompaan Sigur ur i de taak om de achtergronden van beide zaken te onderzoeken. Ook de broer van Daniel begint naspeuringen te doen. Onafhankelijk van elkaar komen ze tot gruwelijke conclusies.
Arnaldur Indri ason (1961) is de bekendste auteur van IJsland. Zijn thrillers Noor-derveen en Moordkuil zijn bekroond met de Glazen Sleutel, de jaarlijkse prijs voor het beste Scandinavische misdaadboek. Inmiddels wordt zijn werk over de hele wereld vertaald. Maandagskinderen is het eerste boek in de serie met inspecteur Erlendur in de hoofdrol.
'Hoe meer je leest van Indri ason, hoe nieuwsgieriger je wordt naar zijn volgende boek.' - BOEK
'Buitengewoon spannend en geloofwaardig geschreven.' - NBD
Over de andere boeken van Arnaldur Indri ason oordeelde de pers:
'Noorderveen is een knap geschreven, mooi gedoseerde thriller.' - DE MORGEN
'Een prachtig boek.' - CRIMEZONE.NL OVER NOORDERVEEN
'Een topprestatie.' - HET PAROOL over Moordkuil
'*****' - VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS voor Moordkuil
'Er valt nauwelijks een schot, maar de haarfijne manier waarop de dikwijls gruwelijke feiten en de motieven van de vaak toevallige daders en slachtoffers worden ontrafeld, sleept je mee tot de allerlaatste bladzijde.' - HUMO over Engelenstem
'Indrukwekkend.' - DE VOLKSKRANT over Engelenstem

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnaldur Indridason
Uitgever
Querido
ISBN
9789021440705
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1095429 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99