Kerst met Poirot (e-Book)

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Agatha Christie

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Agatha Christie is een fenomeen. Ruim 30 jaar geleden is zij overleden en nog steeds is zij 's werelds meest beroemde detectiveschrijfster.' The GuardianHet is kerstavond. De oude Simeon Lee heeft al zijn familieleden uitgenodigd om de kerstdagen op zijn landgoed door te brengen. De avond krijgt een lugubere wending als de heer Lee in een grote plas bloed wordt gevonden. Zijn keel is doorgesneden. Op het moment dat Hercule Poirot de diepbedroefde familie Lee te hulp wil schieten, ontdekt hij dat niet iedereen onschuldig aan het feestmaal begon die avond.'Familieleden die elkaar het hele jaar niet hebben aangekeken, komen weer bij elkaar. Je zult moeten toegeven mijn vriend, dat onder dergelijke omstandigheden grote spanningen ontstaan. Mensen die elkaar niet goed gezind zijn worden onder hoge druk gezet om toch vooral maar vriendelijk te doen. Er is met Kerstmis heel wat huichelarij, goed bedoeld, pour le bon motif, c'est entendu, maar toch huichelarij.'Hercule Poirot in Kerst met PoirotAgatha Christie (1890-1976) wordt vaak de 'koningin van de misdaad' genoemd. Al even beroemd als zijzelf werden haar scheppingen: de Belgische detective Hercule Poirot, de slimme, oude Miss Marple en het speurderspaar Tommy en Tuppence. Agatha Christie is, met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren, de bestverkopende auteur aller tijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789048823888
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
740139 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Agatha Christie is een fenomeen. Ruim 30 jaar geleden is zij overleden en nog steeds is zij 's werelds meest beroemde detectiveschrijfster.' The Guardian

Het is kerstavond. De oude Simeon Lee heeft al zijn familieleden uitgenodigd om de kerstdagen op zijn landgoed door te brengen. De avond krijgt een lugubere wending als de heer Lee in een grote plas bloed wordt gevonden. Zijn keel is doorgesneden. Op het moment dat Hercule Poirot de diepbedroefde familie Lee te hulp wil schieten, ontdekt hij dat niet iedereen onschuldig aan het feestmaal begon die avond.

'Familieleden die elkaar het hele jaar niet hebben aangekeken, komen weer bij elkaar. Je zult moeten toegeven mijn vriend, dat onder dergelijke omstandigheden grote spanningen ontstaan. Mensen die elkaar niet goed gezind zijn worden onder hoge druk gezet om toch vooral maar vriendelijk te doen. Er is met Kerstmis heel wat huichelarij, goed bedoeld, pour le bon motif, c'est entendu, maar toch huichelarij.'
Hercule Poirot in Kerst met Poirot

Agatha Christie (1890-1976) wordt vaak de 'koningin van de misdaad' genoemd. Al even beroemd als zijzelf werden haar scheppingen: de Belgische detective Hercule Poirot, de slimme, oude Miss Marple en het speurderspaar Tommy en Tuppence. Agatha Christie is, met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren, de bestverkopende auteur aller tijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789048823888
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
740139 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99