Je kunt je hart helen (e-Book)

voel hoop en licht na rouw of verlies

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Louise Hay, David Kessler

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoop en licht na rouw en verliesBestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je hart helen beschrijft vele vormen van verlies en rouw, zoals:Het stuklopen van een relatieHet eindigen van een huwelijkHet overlijden van een geliefdeHet verliezen van een baanHet omgaan met een ziekteHet verliezen van een geliefd huisdierLouise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen. Ze is een veelgevraagd spreker en metafysisch leermeester.David Kessler is een zeer invloedrijke deskundige en spreker op het gebied van rouwverwerking. Hij heeft hierover meerdere boeken geschreven. Hij heeft onder anderen Elizabeth Taylor, Jamie Lee Curtis en Marianne Williamson bijgestaan in het verwerken van hun verlies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Hay, David Kessler
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000338764
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
966858 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Hoop en licht na rouw en verlies

Bestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.
Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je hart helen beschrijft vele vormen van verlies en rouw, zoals:
Het stuklopen van een relatie
Het eindigen van een huwelijk
Het overlijden van een geliefde
Het verliezen van een baan
Het omgaan met een ziekte
Het verliezen van een geliefd huisdier

Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen. Ze is een veelgevraagd spreker en metafysisch leermeester.
David Kessler is een zeer invloedrijke deskundige en spreker op het gebied van rouwverwerking. Hij heeft hierover meerdere boeken geschreven. Hij heeft onder anderen Elizabeth Taylor, Jamie Lee Curtis en Marianne Williamson bijgestaan in het verwerken van hun verlies.

26-jun-2014

Merel Dijkstra

Heeft echt geholpen

Ik heb zoveel aan dit boek gehad toen mijn relatie stuk ging. Dit keer dacht ik dat ik er echt niet overheen zou komen. Het verdriet en vooral de wanhoop leken zich vast te zetten in mijn lijf. Toen kreeg ik dit boek in handen. Aanrader! Voel me veel beter.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Hay, David Kessler
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000338764
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
966858 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99