Ik ken mezelf en ben slank (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Mieke Kosters

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.DE BESTE DIEETGOEROE BEN JE ZELFAfvallen zonder dieet een fabeltje? In Ik ken mezelf en ben slank legt Mieke Kosters uit hoe je slank(er) wordt en blijft met het eten en drinken dat jij het allerlekkerst vindt.Toch weer die zak chips leegIedereen weet wel hoe je afvalt: minder eten en meer bewegen. Maar waarom doe je het niet of houd je het niet vol? Waarom neem je in gezelschap toch weer te veel wijntjes of gaat die zak drop leeg als je alleen bent? Waarom zet je die knop niet om?Welke gedachten zorgen dat jij niet afvalt?In Ik ken mezelf en ben slank (h)erken je welke 'saboteurs' jou dwarszitten bij het afvallen: zit er een Prinses in je die niet houdt van 'dat moeilijke gedoe'? Of een Angsthaas die zeker weet dat 'het deze keer ook niet gaat lukken'? Buig die gedachten om en word slank zonder frustratie.In 3 stappen afvallen, mét chocola!In dit nieuwe boek beschrijft Mieke in drie stappen - slank eten, slank denken, slank voelen - hoe je de baas wordt over je eigen eetgedrag. Ontdek aan de hand van haar eigen ervaringen (-15 kilo) en eyeopeners van afvallers uit haar trainingen hoe ook jij eet wat je wilt... en slank wordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mieke Kosters
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048827084
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
49974987 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.

DE BESTE DIEETGOEROE BEN JE ZELF

Afvallen zonder dieet een fabeltje? In Ik ken mezelf en ben slank legt Mieke Kosters uit hoe je slank(er) wordt en blijft met het eten en drinken dat jij het allerlekkerst vindt.

Toch weer die zak chips leeg
Iedereen weet wel hoe je afvalt: minder eten en meer bewegen. Maar waarom doe je het niet of houd je het niet vol? Waarom neem je in gezelschap toch weer te veel wijntjes of gaat die zak drop leeg als je alleen bent? Waarom zet je die knop niet om?

Welke gedachten zorgen dat jij niet afvalt?
In Ik ken mezelf en ben slank (h)erken je welke 'saboteurs' jou dwarszitten bij het afvallen: zit er een Prinses in je die niet houdt van 'dat moeilijke gedoe'? Of een Angsthaas die zeker weet dat 'het deze keer ook niet gaat lukken'? Buig die gedachten om en word slank zonder frustratie.

In 3 stappen afvallen, mét chocola!
In dit nieuwe boek beschrijft Mieke in drie stappen - slank eten, slank denken, slank voelen - hoe je de baas wordt over je eigen eetgedrag. Ontdek aan de hand van haar eigen ervaringen (-15 kilo) en eyeopeners van afvallers uit haar trainingen hoe ook jij eet wat je wilt... en slank wordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mieke Kosters
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048827084
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
49974987 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99