Gewoon knetterhard jezelf zijn (e-Book)

Want dat maakt simpelweg het meest gelukkig

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Cathelijn Paling

EPUB met digitaal watermerk | September 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De openhartige en eerlijke schrijfstijl van Cathelijn Paling doet denken aan Elizabeth Gilbert van Eat, Pray, Love. Veelbelovend!' Marieke 't Hart, hoofdredacteur VROUW/De Telegraaf Je hoeft niet keihard te werken om gelukkig te zijn. Juist niet Je bent jong en je wilt wat – en daar moet je gewoon keihard voor werken. Dit was het credo van Cathelijn Paling. Ze vinkte dagelijks in een gestoord tempo ellenlange to-dolijsten af vanaf haar werkplek aan de Amsterdamse gracht, of als digital nomad een maandje-of-nog-wat vanuit een zonnig oord. Er was alleen één probleem: ze kon er nooit van genieten. Niet echt. Want daarvoor moet je kunnen stilstaan en voelen. Ontspannen. En dat was nou precies wat ze niet kon. Tot haar lichaam plots vol aan de noodrem trok en ze als een pudding in elkaar zakte op een Italiaanse stoep. Cathelijn belandde in een heftige burn-out die naadloos overliep in haar tweede sociale isolement: de pandemie. Er waren geen ondergrondse tunnels meer om in weg te duiken voor dat waar ze al zo lang van weg rende: zichzelf. Stilstaan en voelen zou ze. In haar boek deelt Cathelijn haar verhaal en de wijsheden die ze zelf graag eerder had willen weten. Ze helpt je om ook al jouw gevoelens en verlangens te durven aankijken en te realiseren dat grenzen je juist vrijheid geven, in plaats van je beperken. Ga van overleven naar duurzaam leven en kom erachter dat geluk hem vooral zit in leven voor en vanuit jezelf. Cathelijn Paling (1990) studeerde Journalistiek aan de Universiteit Leiden en schreef voor tijdschriften als Elsevier, Psychologie Magazine, LINDA.nl en VROUW. Ze is journalist, ondernemer en coach, en verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling, mensen helpen en ontdekken hoe de wereld (en zijzelf) in elkaar steekt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cathelijn Paling
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000382477
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2022
Bestandsgrootte
568062 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

'De openhartige en eerlijke schrijfstijl van Cathelijn Paling doet denken aan Elizabeth Gilbert van Eat, Pray, Love. Veelbelovend!' Marieke 't Hart, hoofdredacteur VROUW/De Telegraaf

Je hoeft niet keihard te werken om gelukkig te zijn. Juist niet

Je bent jong en je wilt wat – en daar moet je gewoon keihard voor werken. Dit was het credo van Cathelijn Paling. Ze vinkte dagelijks in een gestoord tempo ellenlange to-dolijsten af vanaf haar werkplek aan de Amsterdamse gracht, of als digital nomad een maandje-of-nog-wat vanuit een zonnig oord. Er was alleen één probleem: ze kon er nooit van genieten. Niet echt. Want daarvoor moet je kunnen stilstaan en voelen. Ontspannen. En dat was nou precies wat ze niet kon. Tot haar lichaam plots vol aan de noodrem trok en ze als een pudding in elkaar zakte op een Italiaanse stoep.

Cathelijn belandde in een heftige burn-out die naadloos overliep in haar tweede sociale isolement: de pandemie. Er waren geen ondergrondse tunnels meer om in weg te duiken voor dat waar ze al zo lang van weg rende: zichzelf. Stilstaan en voelen zou ze.

In haar boek deelt Cathelijn haar verhaal en de wijsheden die ze zelf graag eerder had willen weten. Ze helpt je om ook al jouw gevoelens en verlangens te durven aankijken en te realiseren dat grenzen je juist vrijheid geven, in plaats van je beperken. Ga van overleven naar duurzaam leven en kom erachter dat geluk hem vooral zit in leven voor en vanuit jezelf.

Cathelijn Paling (1990) studeerde Journalistiek aan de Universiteit Leiden en schreef voor tijdschriften als Elsevier, Psychologie Magazine, LINDA.nl en VROUW. Ze is journalist, ondernemer en coach, en verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling, mensen helpen en ontdekken hoe de wereld (en zijzelf) in elkaar steekt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cathelijn Paling
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000382477
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2022
Bestandsgrootte
568062 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99