Gallica / 1 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Henri Loevenbruck

EPUB met digitaal watermerk | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Henri Loevenbruck, Gallica 1 - De Zoon van de Wolvenjager ER WAS EENS... IN EEN ANDERE TIJD... ... Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager. Vier jaar later slaat het noodlot toe. Bohems familie en zijn dorpsgenoten worden afgeslacht door mysterieuze krijgsmannen. Doodsbang slaat Bohem op de vlucht, achtervolgd door bloeddorstige krachten waar hij niets van begrijpt. Gelukkig komt hij op de wegen van Gallica in contact met een verbazingwekkende broederschap, die hem te hulp schiet. Want zijn achtervolgers, onder wie de Wildeman een onbekende vijand die alles van zijn afkomst lijkt te weten gunnen hem geen ogenblik rust. Als de jacht voortduurt ontdekt Bohem zijn verrassende verbondenheid met de Nevelwezens, mythische schepsels, eenhoorns en wolven, die door de mens worden uitgeroeid. Dan weet Bohem het zeker: zijn lotsbestemming ligt verborgen in het geheim van de wolven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henri Loevenbruck
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024560189
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1160811 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Henri Loevenbruck, Gallica 1 - De Zoon van de Wolvenjager

ER WAS EENS...
IN EEN ANDERE TIJD...
... Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager.

Vier jaar later slaat het noodlot toe. Bohems familie en zijn dorpsgenoten worden afgeslacht door mysterieuze krijgsmannen. Doodsbang slaat Bohem op de vlucht, achtervolgd door bloeddorstige krachten waar hij niets van begrijpt.

Gelukkig komt hij op de wegen van Gallica in contact met een verbazingwekkende broederschap, die hem te hulp schiet. Want zijn achtervolgers, onder wie de Wildeman een onbekende vijand die alles van zijn afkomst lijkt te weten gunnen hem geen ogenblik rust.

Als de jacht voortduurt ontdekt Bohem zijn verrassende verbondenheid met de Nevelwezens, mythische schepsels, eenhoorns en wolven, die door de mens worden uitgeroeid.
Dan weet Bohem het zeker: zijn lotsbestemming ligt verborgen in het geheim van de wolven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henri Loevenbruck
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024560189
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1160811 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99