Fortnite - Het gevecht gaat door (e-Book)

Verraad in Salty Springs & Gevaar bij Lucky Landing

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Devin Hunter

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een razend spannend verhaal in de wereld van Fortnite! Ben jij gek op Fortnite? Lees dan deze toffe fan-fiction! Het gevecht gaat door is het tweede deel in de serie Gevangen in Battle Royale, met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite: ‘Verraad in Salty Springs’ en ‘Gevaar bij Lucky Landing’. Perfect leesvoer voor iedereen die graag Fortnite speelt! Grey zit samen met honderd andere spelers vast in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale. Gelukkig worden hij en zijn squadmaten steeds beter en komt hij steeds dichter bij de top. Als ze voor het einde van het seizoen de top vijf halen, kunnen ze veilig terug naar huis. Dan stappen Ben en Tristan ineens over naar een nieuwe squad. Grey voelt zich verraden. Niet alleen moet hij op zoek naar nieuwe bondgenoten, zijn beste vrienden beginnen zijn eigen tactieken nu tegen hem te gebruiken! Gelukkig duikt er een oude bekende op in het spel die kan helpen. Lukt het Grey om samen met zijn nieuwe squad alsnog de top te bereiken? Het eindspel, het derde en laatste boek in de serie Gevangen in Battle Royale, verschijnt in maart 2019. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Devin Hunter
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000366767
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
315207 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Een razend spannend verhaal in de wereld van Fortnite!

Ben jij gek op Fortnite? Lees dan deze toffe fan-fiction! Het gevecht gaat door is het tweede deel in de serie Gevangen in Battle Royale, met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite: ‘Verraad in Salty Springs’ en ‘Gevaar bij Lucky Landing’. Perfect leesvoer voor iedereen die graag Fortnite speelt!

Grey zit samen met honderd andere spelers vast in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale. Gelukkig worden hij en zijn squadmaten steeds beter en komt hij steeds dichter bij de top. Als ze voor het einde van het seizoen de top vijf halen, kunnen ze veilig terug naar huis.
Dan stappen Ben en Tristan ineens over naar een nieuwe squad. Grey voelt zich verraden. Niet alleen moet hij op zoek naar nieuwe bondgenoten, zijn beste vrienden beginnen zijn eigen tactieken nu tegen hem te gebruiken! Gelukkig duikt er een oude bekende op in het spel die kan helpen. Lukt het Grey om samen met zijn nieuwe squad alsnog de top te bereiken?

Het eindspel, het derde en laatste boek in de serie Gevangen in Battle Royale, verschijnt in maart 2019. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Devin Hunter
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000366767
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
315207 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99