Dodemanswapen (e-Book)

sommige legenden sterven nooit...

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Luke Scull

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De broederschap-trilogie heeft de harten veroverd van vele fantasyfans en -bloggers ‘Een superieure serie.’ Kirkus ReviewsIn de Eeuwen van Verval zijn de goden verslagen. Hun magie wordt door de nieuwe machthebbers gebruikt om de bevolking te onderdrukken. De wereld heeft behoefte aan helden, maar krijgt in plaats daarvan de Donkere Broederschap: een onwaarschijnlijk gezelschap dat dapper probeert weerstand te bieden aan de tirannie.In de Stad van Torens kunnen voormalig rebel Sasha en haar kompaan Davarus Cole maar met moeite de vrede bewaren. Dan komt er een nieuwe opdracht: Cole moet naar de Versplinterde Rijken reizen om bondgenoten te zoeken.De Eeuwen van Verval naderen hun einde. Verzwakt door onderlinge gevechten zijn de overgebleven Oppermagiërs niet van plan hun krachten te gebruiken om de mensheid te beschermen. Het laatste sprankje hoop rust bij de overlevende leden van de Broederschap.De pers over De de broederschap-serie‘Duistere, humoristische, epische fantasy.’ The Guardian‘Briljant.’ Tor.com‘Het verhaal leest als een spannende roman.’ Hebban.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luke Scull
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402309362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
2026260 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417

Beschrijving

De broederschap-trilogie heeft de harten veroverd van vele fantasyfans en -bloggers

‘Een superieure serie.’ Kirkus Reviews

In de Eeuwen van Verval zijn de goden verslagen. Hun magie wordt door de nieuwe machthebbers gebruikt om de bevolking te onderdrukken. De wereld heeft behoefte aan helden, maar krijgt in plaats daarvan de Donkere Broederschap: een onwaarschijnlijk gezelschap dat dapper probeert weerstand te bieden aan de tirannie.

In de Stad van Torens kunnen voormalig rebel Sasha en haar kompaan Davarus Cole maar met moeite de vrede bewaren. Dan komt er een nieuwe opdracht: Cole moet naar de Versplinterde Rijken reizen om bondgenoten te zoeken.

De Eeuwen van Verval naderen hun einde. Verzwakt door onderlinge gevechten zijn de overgebleven Oppermagiërs niet van plan hun krachten te gebruiken om de mensheid te beschermen. Het laatste sprankje hoop rust bij de overlevende leden van de Broederschap.


De pers over De de broederschap-serie

‘Duistere, humoristische, epische fantasy.’ The Guardian

‘Briljant.’ Tor.com

‘Het verhaal leest als een spannende roman.’ Hebban.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luke Scull
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402309362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
2026260 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99