De veertiende kolonie (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Steve Berry

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De veertiende kolonie’ (The 14th Colony) van Steve Berry (‘Het koningsbedrog’ ‘De Lincoln mythe’’Het patriottenspel’) is opnieuw een weergaloze politieke thriller van zijn hand. Voor de fans van ‘House of Cards’ en ‘West Wing’.Door een onduidelijke wet over de presidentiële opvolging, zou een succesvolle aanslag op de verkozen president én vice-president voorafgaand aan de inauguratie tot niets minder dan een politieke chaos kunnen leiden.Enkele uren voor de inauguratie ontdekt de geheime dienst dat oud KGB-agent Aleksandr Zorin zwaar bewapend op weg is naar Washington D.C. Zorin is van plan die maas in de wet te benutten.Zorin wordt gesteund door een groep die zich de ‘Society of Cincinnati’ noemt. Die beweging had ooit tot doel Canada als veertiende kolonie aan de VS toe te voegen. Cotton Malone raakt verwikkeld in een race tegen de klok om niet alleen de verkozen president, maar ook het voortbestaan van de VS te beschermen. De boeken van bestsellerauteur Steve Berry worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142567
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1235203 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Beschrijving

De veertiende kolonie’ (The 14th Colony) van Steve Berry (‘Het koningsbedrog’ ‘De Lincoln mythe’’Het patriottenspel’) is opnieuw een weergaloze politieke thriller van zijn hand. Voor de fans van ‘House of Cards’ en ‘West Wing’.

Door een onduidelijke wet over de presidentiële opvolging, zou een succesvolle aanslag op de verkozen president én vice-president voorafgaand aan de inauguratie tot niets minder dan een politieke chaos kunnen leiden.

Enkele uren voor de inauguratie ontdekt de geheime dienst dat oud KGB-agent Aleksandr Zorin zwaar bewapend op weg is naar Washington D.C. Zorin is van plan die maas in de wet te benutten.

Zorin wordt gesteund door een groep die zich de ‘Society of Cincinnati’ noemt. Die beweging had ooit tot doel Canada als veertiende kolonie aan de VS toe te voegen. Cotton Malone raakt verwikkeld in een race tegen de klok om niet alleen de verkozen president, maar ook het voortbestaan van de VS te beschermen.

De boeken van bestsellerauteur Steve Berry worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142567
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1235203 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99